“Marea curatenie de iarna” a inceput

Pentru cine nu stie despre ce e vroba:

Am hotarat ca toate produsele care nu sunt lucrate manual (handmade) sau care nu au o vechime mai mare de 20 de ani (vintage) sa dispara de pe Breslo.

Cum procedam:

– stergem produsele care nu se incardeaza in cele 2 categorii de mai sus
– restrictionam accesul utilizatorilor care si-au deschis magazine in care predomina produsele care, de asemenea, nu se incadreaza in categoria HANDMADE sau VINTAGE

Cine e in lista:

– bettyspaghetti
– manuela27
– anais2102
– ratzuska
– CutiutaCuHaine
– maria1990
– letice
– bambo
– annamara
– crisu
– fastfashion
– laurag
– laura20
– preetyeirene
– hainecool
– helene9
– MikiMouse
– myashop
– gabriela
– LadyJam
– imy
– ElenaC
– Carabushu
– KleiderBoutique
– pinacoladashop
– pisicon
– pitzzi20
– mec2166
– biancaa
– bianca0707
– bravilu
– bidi
– alin8383
– alexaalexandra
– aleka
– chezanouque
– cristinette
– gabiuki
– danad
– grandmaschest
– hon3ybunny
– liv
– lizi
– My-kawaii-garage-sale
– sabinuk21
– raluca05
– ucauk
– vintage08
– lollipop-art
– oldbutnew
– prindulap
– mirabelaT
– Iulichica
– missdeeds
– raltrn
– m.ina
– Rubish
– yourcousinVinnie
– TheDoll
– rucsi
– sushica
– cheapandchicbazaar
– antonia
– IoanaFK

* o sa actualizam permanent lista pana cand vom termina toate produsele :)

Credeti ca s-a comis o eroare sau aveti intrebari?
Ne puteti scrie la [email protected] si va raspundem cu placere.

Multumim tuturor pentru ajutorul acordat la raportarea produselor necorespunzatoare!

[UPDATE] Pentru cine are nelamuriri legate de ce inseamna HAINE VINTAGE, va rog cititi mai jos:

“Generally speaking, clothing which was produced before the 1920s is referred to as antique clothing and clothing from the 1920s to 1980 is considered vintage. Retro, short for retrospective, usually refers to clothing that dates from the period 1965 to 1985.Most vintage clothing has been previously worn, but a small percentage of pieces have not. These are often old warehouse, or shop stock. These items are usually referred to by dealers as “dead stock”, “old stock” or “new-old stock” and can be more sought after and valuable than those that have been worn, especially if they have their original tags” – cam asta spune wikipedia despre vintage (in cazul imbracamintei). (multumim schmoo!)

55 Comments

  1. MAD said:

    se trece la masuri radicale ;))

    December 9, 2008
    Reply
  2. admin said:

    poate ca par radicale, dar nu sunt…am deschis doar geamul sa aerisim putin aerul :D

    December 9, 2008
    Reply
  3. letice said:

    tocmao m-am uitat pe site.blugi,tricouri,bascheti,mingi,etc ….mai sunt cel putin 3-4 conturi care “ati uitat sa le inchideti”

    December 9, 2008
    Reply
  4. admin said:

    letice, nu am uitat, inca stergem din ele, sunt in jur de 100…din pacate :(

    December 9, 2008
    Reply
  5. letice said:

    adidasi,botine…..toate handmade,nu?pai daca ce-a ramas sunt vintage(20 ani)…….no coment.pentru unii se poate?

    December 9, 2008
    Reply
  6. mascha said:

    Excelent!Vroiam sa va scriu si legat de aceasta problema,a produselor care nu sunt lucrate de mana,ci produse in serie industrial si care nu au ce cauta aici.Cand am descoperit initial site-ul am fost dezamagita de prezenta acestor produse care nu prea trebuie sa stea langa creatiile pline de suflet si originalitate ale artistilor de aici.Spor la curatenie=)

    December 9, 2008
    Reply
  7. me said:

    sincer pierdeti cu restrictia asta, sunt inca nu stiu cate site-uri care se bazeaza strict numa pe “vintage” si handmade, deci probabil vor fi cam aceleasi produse pe toate, inclusiv la voi…care ar mai fi deosebirea dintre breslo si site-urile celelalte…hmmm…
    oricum good luck mai departe :)

    December 9, 2008
    Reply
  8. admin said:

    me, la ce te referi mai exact cand spui ca “pierdem”? La “cantitate”? Multumim pentru observatie dar preferam calitatea! (cred ca ti-am raspuns si la intrebare) ;)

    December 9, 2008
    Reply
  9. manuela said:

    am inteles ce se intampla..dar am si cateva produse handmade…cu alea cred ca puteam ramane…multumesc….sarbatori fericite!!

    December 9, 2008
    Reply
  10. admin said:

    manuela, nu e nici o problema, iti reactivam contul, doar sa ne dai un mail la [email protected] si sa ne spui la ce adresa e magazinul tau.

    December 9, 2008
    Reply
  11. manuela said:

    manuela27 este id-ul…

    December 9, 2008
    Reply
  12. missdeeds said:

    Eu sunt printre cei “deleted”… pe deoparte … ma cam enerveaza faptul ca mi-ati sters contul, dar nu foarte tare. De altfel chiar ma bucur ca sunteti selectivi… si my bad ca am facut abuz desi stiam de cand am intrat prima oara pe site pentru ce este dedicat. Multa bafta… si sarbatori fericite. Inca o data imi cer scuze!
    P.S. Cei care vor sa isi vanda lucrurile de prin dulap cred ca un site mai potrivit pentru asta este okazii.ro, site care de altfel pentru asta este dedicat.

    December 9, 2008
    Reply
  13. annamara said:

    Buna,
    Se pare ca fac parte dintre cele sterse..ok, sa zicem ca inteleg gestul! Insa vroiam daca se poate sa am si eu reactivat contul doar pt o zi, sa stiu daca mai aveam vreo comanda si sa-mi pot transfera fiecare produs cu detaliile in alta parte ca sa nu mai stau sa refac masuratori si toate cele. Se poate? Atat mai cer..

    December 9, 2008
    Reply
  14. ioanaFK said:

    la randul meu va inteleg gestul, si ma conformez. aveam arta si biju scrap_made + niste biju din fimo in curs de publicare, dar ce mai conteaza. consider ca totusi ar fi fost mai ok sa se stearga produsele “parazite” si nu blocarea intregului cont, implicit blocarea utilizatorului sa plaseze comenzi in alte magazine breslo.

    in fine, decizia voastra, automat este corecta.

    numai bine!

    December 10, 2008
    Reply
  15. xandra said:

    Un gest frumos pentru cei ce s-au implicat si chinuit sa publice articole unicat si produsele handmade. Un gest frumos pentru ei. Ma bucur de curatenia de iarna, chiar erau multe produse ce nu-si aveau locul si dadeau un colorit de piatza second-hand acestui site….
    Din punctul meu de vedere ash fi ami drastica de acum incolo si orice cont facut ar trebui aprobat de catre un juriu avizat…altfel se va ajunge la discutii de ce mi s-a sters contul sau de ce produsele mele se sterg…Oricum e bataie de cap dar merita
    Va urez bafta, si spor in continuare

    December 10, 2008
    Reply
  16. admin said:

    misdeeds, apreciem faptul ca esti sincera si mai mult, ca ai inteles de ce am luat aceste decizii

    annamara, maine reactivam contul, iti dam un mail cand e gata

    ioanaFK, ai primit peste 200 de “raportari” pentru diferite produse din magazin, de aceea nu am mai stat sa le sortam. Imi pare rau daca erau si produse “conforme” in magazinul tau, dar din pacate erau … prea putine.

    Referitor la “decizia voastra, automat este corecta” – in caz ca nu ai observat, nu prea facem nimic de capul nostru aici pe Breslo. Decizia a fost luata de catre membrii acestei mici comunitati, pe care, dupa cum vezi ii respectam.

    xandra, lucram la o serie de Termeni si Conditii, care, cand o sa fie gata, speram sa mai domoleasca din setea asta nebuneasca de a vinde orice.

    Multumesc pentru aprecieri cat si pentru critici. Maine o sa continuam curatenia si sper sa o si terminam. Va mai tin la curent.

    O seara buna tuturor si ma mai abtin un pic cu urarile de sarbatori :D,
    Luigi

    December 10, 2008
    Reply
  17. annamara said:

    Mersi frumos! Il vreau reactivat decat pt o zi..atat cat sa-mi iau si eu toate detaliile de la produse :)
    Inteleg ca nu pt asta era site-ul si nu am cum sa fiu suparata!

    Oricum am sa intru pe acest site pt ca se gasesc multe produse hand-made care merita sa fie cumparate!
    O seara frumoasa!

    December 10, 2008
    Reply
  18. ioanaFK said:

    ok admin, am inteles eok.

    dar mi-ar fi placut sa mai cumpar de pe acest site
    daca cumva va razganditi sa-mi activati contul la loc (ceea ce mai rog inca odata), am sa sterg eu manual tot ce nu e bun in magazinul meu, facand si acel update cu bijuterii ce nu am apucat sa-l fac

    mersi si spor la treaba in continumare

    ps: termenii si conditiile – foarte buna ideea, de ar fi fost pezenta de mai devreme, s-ar fi evitat toata povestea asta cu “SH”

    see you! :)

    December 10, 2008
    Reply
  19. Mihaela (anais2102) said:

    Buna!

    V-am trimis si un mesaj pe e-mailul vostru, dar nu am primit raspuns si va scriu si pe aceasta cale, doar sa va rog sa imi reactivati contul deoarece am si produse lucrate manual, erau cateva mostre, dar voi posta tot ce am lucrat si am si cateva articole vechi, mai vechi de 20 de ani, asa cum ati solicitat (de exemplu, cele doua haine lungi de piele care au apartinut mamaie mele). Astept raspuns. O zi frumoasa!

    December 10, 2008
    Reply
  20. me said:

    eu cred ca trebuie sa scoateti categoria imbracaminte, macar temporara, pt ca multa lume nu intelege ca trebuie sa puna doar creatii proprii sau personalizate acolo. lasati o categoria hand made sau ceva de genul asta, poate o sa opreasca aparitia bazarelor ieftine.

    December 10, 2008
    Reply
  21. stingacosmina said:

    cine poate sa ma ajute il rog mult sa o faca…am facut 2 comenzi pe acest site si asta pentru ca incerc sa incurajez acest tip de produse si pe cei care le fac…insa,dezamagirea mea este ca desi am facut comenzile de o saptamana nu am primit niciun semn de la cei care trebuie sa le trimita.spuneti-mi c e de facut in situatia asta pt k urmeaza sa plec din tara de sarbatori iar comanda mea reprezinta cadouri de sarbatori.cum pot sa iau legatura cu cei care urmeaza sa mi le livreze?este vorba despre diamar,artsandvisions , buburuza si accesoriilelumac.multumesc!si astept raspunsurile voastre!

    December 10, 2008
    Reply
  22. admin said:

    stingacosmina, ti-am trimis mail.

    me, :) interesant ce spui, ne gandim

    Mihaela, in cateva minute o sa fie activ.

    ioanaFK, iti reactivam contul dar te rugam insistent sa nu mai gasim imagini de pe deviantart cu copyright pe ele – daca sunt ale tale cred ca le poti pune fara watermark.

    annamara, in cateva minute

    manuela, cateva minute

    December 10, 2008
    Reply
  23. annamara said:

    PT STANGA COSMINA:

    Eu o cunosc pe “diamar”. O sa-i trasmit mesajul tau si poate se rezolva :)

    Mersi admin :)

    December 10, 2008
    Reply
  24. annamara said:

    Admin merge magazinul, dar nu mai am nimic in el…nu se poate redeschide contul de la forma de la care era, adica cu toate produsele in el? :(

    daca nu si nu..asta e. macar daca am magazinul gol va rog sa-mi lasati contul deschis ca sa pot face comenzi de la ceilalti membrii..

    December 10, 2008
    Reply
  25. admin said:

    annamara, iti dam un mail cand o sa bagam si produsele (aprox 1-2 ore)

    December 10, 2008
    Reply
  26. annamara said:

    aaa..ok. sarut’mana frumos :*
    si ma lasati si pe mine pana maine cu produsele, ok?
    si maine streg eu tot ce am in el (magazinas) ca sa-mi pot pastra contul sa pot face comenzi. am voie asa?

    December 10, 2008
    Reply
  27. Helmi said:

    Buna,

    Recunosc ca nu am mai trecut pe aici de ceva vreme, si acum ma trezii ca acest site care se dorea o comunitate a persoanelor care creeaza lucruri minunate a devenit un magazin sh.

    Nu am nimic impotriva, dar ar fi interesant sa se pastreze scopul initial al site-ului.
    Ma consider in continuare membru al Breslo (chiar daca trec mai rar pe aici) si o sa continui sa postez lucruri hand-made, asta daca o sa mai am permisiunea.

    Sa aveti o zi buna si spor la lucru!

    December 10, 2008
    Reply
  28. stingacosmina said:

    va multumesc pt promptitudine!sper sa rezolv repede:)

    December 10, 2008
    Reply
  29. ioanaFK said:

    fireste ca fotografiile erau ale mele (verifica freakykiddow.deviantart.com)! le-am pus cu watermark si le voi pune in continuare deoarece mi-e teama de furt (mi s-a intamplat, o imagine de-a mea s-a folosit pentru un CD cover fara sa primesc nici macar o mentionare gen “uite ma, xuleasca a realizat fotografia”). voi mentiona in descrere (ceea ce pana la urma este si logic) ca produsul final este Fara watermark.

    Sarumana de intelegere. Multa rabdare in continuare

    December 10, 2008
    Reply
  30. mascha said:

    tot inainte la curatenie;nu pierdeti nimic-din contra – ati pierde daca ati contamina comunitatea cu blugi pull&bear & alte produse de serie.
    @stingacosmina:ciudat,cel putin legat de accesoriilelumac-mie mia raspuns mereu extrem de prompt pe e-mail;cel mai sigur & rapid,ai putea sa o contactezi prin blogurile ei;e si mail-ul personal [pentru comenzi] trecut acolo.

    December 10, 2008
    Reply
  31. MAD said:

    @IoanaFK
    cred ca stii foarte bine ca si watermarks-urile se scot in 2 timpi si 3 miscari si ca nu asta o sa iti protejeze produsele. :)

    December 10, 2008
    Reply
  32. missdeeds said:

    Dumnezeule…. admin… care sunt satisfactiile tale pentru toata bataia asta de cap? :D Va compatimesc…

    December 10, 2008
    Reply
  33. valen said:

    Felicitari pentru decizie! O sa fie alt aer dupa curatenie.

    December 10, 2008
    Reply
  34. schmoo said:

    “Generally speaking, clothing which was produced before the 1920s is referred to as antique clothing and clothing from the 1920s to 1980 is considered vintage. Retro, short for retrospective, usually refers to clothing that dates from the period 1965 to 1985.Most vintage clothing has been previously worn, but a small percentage of pieces have not. These are often old warehouse, or shop stock. These items are usually referred to by dealers as “dead stock”, “old stock” or “new-old stock” and can be more sought after and valuable than those that have been worn, especially if they have their original tags” – cam asta spune wikipedia despre vintage (in cazul imbracamintei).

    pentru ca tot aud de vintage si in dreapta si in stanga.si pentru ca m-a distrat faptul ca cineva spunea ca nu stiu ce haine din piele sunt vintage , pentru ca apartinusera mamei ei.conditie necesara,dar nu si suficienta cred eu pentru incadrarea in categoria vintage.enough said, enough fun.
    enjoy :)))

    December 10, 2008
    Reply
  35. admin said:

    schmoo o sa inserez in anunt textul asta :D multam!

    MAD ai dreptate si sper sa inteleaga si ioanaFK

    missdeeds credeam ca ai inteles

    valen si noi speram :D

    December 10, 2008
    Reply
  36. admin said:

    Cred ca mai bine facem un forum de discutii :D

    December 10, 2008
    Reply
  37. Va rog tare mult sa-mi reactivati contul intrucat am o comanda de onorat…si nu am avut timp sa iau adresa persoanei respective. Va multumesc!

    December 10, 2008
    Reply
  38. si inca ceva, mai am un cont pe breslo…pe care de asemenea nu-l mai pot folosi…pt ca pagina cu “acest cont a fost blocat” nu dispare sub nici o forma

    December 10, 2008
    Reply
  39. missdeeds said:

    Nuuu… don’t get me wrong! Ma uitam la mesajele de mai sus si ma gandeam cata bataie de cap va da toata treaba asta si ma gandesc ca trebuie sa fie dificil sa ii impaci pe toti!

    December 10, 2008
    Reply
  40. admin said:

    yourcousinVinnie – gata

    misdeeds – ok am inteles acum, scuze :D

    December 10, 2008
    Reply
  41. am sa postez din nou produsele care erau handmade, daca nu e o problema ;) sau cele mai vechi de 20 de ani

    December 10, 2008
    Reply
  42. admin said:

    chiar te rog :)

    December 10, 2008
    Reply
  43. MAD said:

    un forum ar fi bine-venit.
    Oricum vad ca postul asta o sa fie Number one lanumar de comments. ;))

    December 10, 2008
    Reply
  44. admin said:

    MAD, pai cred ca saptamana viitoare o sa avem si forum :D

    December 10, 2008
    Reply
  45. MAD said:

    yohoooo

    December 10, 2008
    Reply
  46. annamara said:

    mersi admin :) mi-am luat toate datele necesare si am sters toate pozele. sper ca-mi pot pastra contul pt a face comenzi de la alti membri si sa postez si eu poze daca voi avea produse hand made.. :)

    December 11, 2008
    Reply
  47. MAD said:

    observ totusi ca avem o intreaga infectie SH[we took the SH pledge :P ]

    In dimineata asta m-am lovit vizual de o pereche de chilotei care nici macar nu sunt handmade.
    Nu sunt excesiv pudibonda, dar mi se pare totusi ca n-au ce cauta o pereche de chiloti in vitrina Breslo, chiar daca sunt definiti ca simpatici. :)))

    http://www.breslo.ro/Chilotei-simpatici/breslo-product/16431.html

    December 11, 2008
    Reply
  48. me said:

    tocmai am vaut o pereche de chiloti pe prima pagina. :( mi se pare gretos. zilele trecute prima pagina era personalizata pe diferite teme si mi se parea super ok. acum apar noutatile, deci orice minuni pun anumiti membri. eu cred ca multa lume nici macar nu este constienta despre ce este vorba pe site-ul asta.

    December 11, 2008
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *