Mare, soare si scoici

Ce e soarele si marea fara scoici? E un tablou incomplet! Fara scoici nu ar fi nisip, fara scoici n-am avea suveniruri gratuite de dus acasa, fara scoici nu am avea de ce sa ne enervam cand pasim desculti pe vreuna.

Fara ele nu am avea parte de plimbarile lungi de pe malul marii in cautarea celor mai alese, din care desemnam cateva ca ferestre si porti pentru castelul inaltat din nisip cu atata maiestrie.

Am descoperit ca exista printre noi o persoana ce apreciaza scoicile intr-un mod mai special, incluzand minunile astea in creatiile ei.

Fancycrochet a studiat in prealabil liniile, formele si orificiile scoicilor, reprezentandu-le in colierele sale crosetate cu o indemanare desavarsita. Din magazinul sau, mi-am ales deja preferatul, dar nu as vrea sa va influentez ci mai degraba sa va starnesc curiozitate spre a vizita si restul colierelor.

One Comment

  1. Fancycrochet said:

    Iti multumesc Juli pentru cuvintele frumoase!.Sunt pasionata creatoare de coliere,iar faptul ca exista persoane care le apreciaza conteaza pentru mine mult.
    Mi-ai dat curaj sa continui cu fanteziile mele.

    May 12, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *