Magazine noi pe Breslo…Rubyblue

Acum 10 zile Roxana Dan si-a deschis un magazin pe Breslo. Timid, dar cu mare pasiune, Roxana realizeaza accesorii, in special cercei si semne de carte( unde, ne spune ea, oferta de pe piata nu e atat de vasta cum i-ar placea).

Este la facultatea de arhitectura din Cluj-Napoca, si desi ii plac foarte mult accesoriile, a simtit ca totusi ceva lipseste. A fost mereu pasionata de design vestimentar si de moda in general, astfel incat  confectionarea de accesorii a venit ca un fapt foarte natural, ceva extrem de placut pentru timpul liber si din dorinta de a-si mari colectia de cercei cu piese originale.

S-a apucat de accesorii handmade de aproximativ o luna, din placere si ca hobby, dar in scurt timp a avut atatea idei incat nu s-a mai putut opri.

Magazinul pe Breslo a venit ca o incercare timida sa impartaseasca ceea ce creeza, si a aflat de Breslo de la o colega de facultate si acum e bucuroasa de comunitatea descoperita.

Cand a inceput, s-a axat in special pe cerceii clips sau cu surub, apoi totul a venit de la sine, ii place foarte mult cercul pentru accesorii, pentru ca se poate folosi intr-o multime de feluri, poate fi folosit la cercei, brose, coliere. S-a jucat mult cu aceasta forma si inca mai exista o multime de variante.


Foloseseste cam orice material, baza fiecarui accesoriu e un material descoperit in facultatea (comaplus) care este rezistent dar usor, imbracat in textil de obicei, de diverse texturi si imprimeuri.Ii plac pielea foarte mult, mai ales pentru mici aplicatii sau detalii. I-ar placea mult sa lucreze cu metal, dar deocamdata nu are posibilitatile necesare.

Pe Roxana o inspira aproape orice, uneori anumite piese vestimenatare, alteori diverse persoane, obiecte, muzica etc.si pentru semnele de carte inspiratie are tot timpul. :)
”Cred ca accesoriile sunt adresate oricui. Inca nu am reusit sa-mi definitivez stilul.”

Accesoriile ei sunt relativ simple, feminine, pentru fetele chic si originale.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *