Magazine noi pe Breslo…Silvvia

Am descoperit un magazin nou si frumos “Silvvia” , cu accesorii realizate unicat, coliere si bratari multe, colorate, foarte potrivite pentru acest sezon. Am reusit sa aflu cine se afla in spatele acestui magazin si Silvia a avut placere sa-mi raspunda la cateva intrebari! Enjoy!

1. De cand pasiunea ta pentru accesorii?

Am inceput sa realizez accesorii pe la inceputul acestui an. De cand ma stiu mi-a placut sa stau cu pensula in mana, am iubit culorile si am pictat ‘colorat’. A fost o perioada cand, din lipsa timpului liber am neglijat acest hobby, asa ca acum percep asta ca pe o ‘intoarcere la copilarie’

2. Cum de ai vrut sa ai un magazin pe Breslo?

Pentru ca este cea mai mare comunitate a artizanilor de profil si pentru ca este un mod simplu si practic de a promova produsele si de a intra in discutie cu eventualii clienti.

3. Povesteste-ne despre creatiile tale.

Margelutele pictate de mine sunt gandite ca accesorii pe care mie mi-ar placea sa le port, sa le cumpar, se intampla chiar sa ma atasez atat de mult de ele, incat sa-mi fie greu sa le pun in vanzare.

4. Ce materiale folosesti in special si de ce iti plac acestea ?

Folosesc pasta ceramica pentru modelarea margelutelor si asta pentru ca imi place sa ma joc cu dimensiunile, uneori si cu forma – unele sunt rotunde, altele alungite, altele intepate. Le pictez cu acrilice, pentru ca acestea imi permit sa obtin o diversitate cromatica satisfacatoare si pentru ca daca se intampla sa ma razgandesc in privinta unei nuante, sau a unui detaliu este foarte simplu sa retusez. Margelutele sunt apoi lacuite cu un strat, doua sau trei de lac in functie de stilul accesoriilor, casual sau elegant.

5. De unde iti vin ideile atunci cand incepi sa lucrezi ?

Frunze, flori, lumina, noapte, vara, toamna, ploaie – carora le asociez culori. Alteori imi vin in minte compozitii de culori pe  care le corelez apoi cu elemenete ale lumii materiale sau ale firii.

6.Cui ii sunt adresate creatiile tale ?

Persoanelor plictisite de piata suprapopulata cu produse in serie, carora le plac lucrurile colorate si confectionate cu atentie si rabdare.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *