Magazine noi pe Breslo…Peafowlady

Zilele trecute am descoperit un nou magazin, foarte indraznet si cu creatii minunate. Se numeste Peafowlady si este deschis din aprilie si cateodata mi-e ciuda ca abia acum scriu de el.

Peafowlady si-a inceput activitatea acum aproape un an, cand a creat primele accesorii din pene de paun. Voia sa-si completez colectia de bijuterii cu piese lucrate de ea si asa ca a pus in practica cateva idei. In timp ideile s-au inmultit… si iata ca incet si sigur a conturat Peafowlady’s Shop.

A descoperit Breslo la scurt timp dupa ce si-a deschis si blogul personal. I-a placut ideea unui magazin virtual si faptul ca articolele pot fi vizualizate mult mai usor decat pe blogul personal. I-a placut deasemenea diversitatea ce se regaseste in aceasta comunitate si a decis sa se alature.

Ne spune ca pune mare pret pe ideea din spatele unui articol si incearca sa o puna in practica lucrand cat mai intens cu un anumit material, aflandu-i secretele. Furniturile sunt intotdeauna pe locul doi. Ii place sa adapteze ceva total nou stilului ei si crede ca este important, ca artist, sa aibe o varietate in munca. Creeza accesorii care completeaza o tinuta sofisticata sau da putina culoare uneia foarte simple.  Adevarul este ca in ziua de azi majoritatea tinerelor adopta uniforma tricou – blue jeans, ceea ce este ok, insa ar trebui sa se gandeasca si putin altfel, o rochie si un accesoriu adecvat sunt la fel de comode si usor de purtat, dar si mult mai feminine. Pe viitor i-ar placea sa duca activitatea la un nivel mai inalt si sa incerce proiecte mai mari, insa momentan simte ca mai are multe de spus in ceea ce priveste bijuteriile.

Ii place sa experimenteze cat mai multe materiale, in ultima vreme a descoperit combinatia hartie – piele pe care a pus-o in evidenta intr-o serie scurta numita “Floral Madness” (si, avis amatorilor,  pe care nu a epuizat-o complet). Insa materialele principale, pe care le foloseste cel mai des si care se vor regasi intotdeauna in creatiile ei sunt penele si scoicile. Scoicile sunt dure, dar in acelasi timp delicate, penele sunt fragile, dar au o eleganta aparte.

Are o admiratie aparte pentru stilul Art Nouveau. De la bijuteriile lui René Lalique si pana la cladirile lui Horta, toate aspectele acestui stil reprezinta o constanta sursa de inspiratie pentru ea. Ideile vin de pretutindeni, o poate inspira o imagine, un obiect, o combinatie de culori, o melodie… de cele mai multe ori nu poate duce o singura idee la capat, ci trebuie sa contopeasca mai multe pentru a obtine rezultatul dorit.

Accesoriile ei sunt dedicate femeilor indraznete, boeme, feminine si putin iesit din tipare:)

Buna,
Multumesc frumos pentru atentia acordata : )
Ai raspunsurile mele mai jos. Mersi de interviu.
1. De cand te-ai apucat de accesorii hand made?
Activitatea mea a inceput acum aproape un an, cand am creat primele accesorii din pene de paun. Voiam sa-mi completez colectia de bijuterii cu piese lucrate de mine asa ca am pus in practica cateva idei. In timp ideile s-au inmultit… si iata ca incet si sigur am conturat Peafowlady’s Shop.
2.Cum de ai vrut sa ai un magazin pe Breslo?
Am descoperit Breslo la scurt timp dupa ce mi-am deschis blogul. Mi-a placut ideea unui magazin virtual si faptul ca articolele pot fi vizualizate mult mai usor decat pe blogul personal. Mi-a placut deasemenea diversitatea ce se regaseste in aceasta comunitate si am decis sa ma alatur. A fost o decizie spontana.
3. Povesteste-ne despre ceea ce realizezi tu
Pun mare pret pe ideea din spatele unui articol si incerc sa o pun in practica lucrand cat mai intens cu un anumit material, aflandu-i secretele. Furniturile sunt intotdeauna pe locul doi. Imi place sa adaptez ceva total nou stilului meu si cred ca este important, ca artist, sa am varietate in munca. Creez accesorii care completeaza o tinuta sofisticata sau dau putina culoare uneia foarte simple. Adevarul este ca in ziua de azi majoritatea tinerelor adopta uniforma tricou – blue jeans, ceea ce este ok insa ar trebui sa ne gandim ca o rochie si un accesoriu adecvat sunt la fel de comode si usor de purtat, dar si mult mai feminine. Pe viitor mi-ar placea sa duc activitatea la un nivel mai inalt si sa incerc proiecte mai mari, insa momentan simt ca mai am multe de spus in ceea ce priveste bijuteriile.
4.Ce materiale folosestu in special si de ce iti plac acestea?
Imi place sa experimentez cu cat mai multe materiale, in ultima vreme spre exemplu am descoperit combinatia hartie – piele pe care am pus-o in evidenta intr-o serie scurta numita “Floral Madness” (si pe care nu am epuizat-o complet). Insa materialele principale, pe care le folosesc cel mai des si care se vor regasi intotdeauna in creatiile mele sunt penele si scoicile. Scoicile sunt dure, dar in acelasi timp delicate, penele sunt fragile, dar au o eleganta aparte.
5.De unde iti vin ideile atunci cand incepi sa lucrezi?
Nu stiu daca se reflecta in munca mea, insa am o mare admiratie pentru stilul Art Nouveau. De la bijuteriile lui René Lalique si pana la cladirile lui Horta, toate aspectele acestui stil reprezinta o constanta sursa de inspiratie pentru mine. Ideile vin de pretutindeni, ma poate inspira o imagine, un obiect, o combinatie de culori, o melodie… de cele mai multe ori nu pot duce o singura idee la capat, ci trebuie sa contopesc mai multe pentru a obtine rezultatul dorit.
6.Cui sunt adresate aceste accesorii?
Imi imaginez fiecare bijuterie pe o persoana diferita. Daca esti feminina, indrazneata, putin boema, iesita din tipar… atunci iti sunt adresate.

Peafowlady

3 Comments

  1. Anonymous said:

    […] Peafowlady’s Shop Jump to Comments La sfarsitul lunii trecute a aparut un articol despre mine pe Breslog (blogul oficial Breslo). Din pacate in momentul in care a fost publicat eu eram pe picior de plecare si am omis sa-l mai postez pe blog cand m-am intors. Este un scurt interviu luat de catre GabitzaArt si il puteti citi accesand acest link. […]

    September 9, 2010
    Reply
  2. Anonymous said:

    […] Peafowlady’s Shop Jump to Comments La sfarsitul lunii trecute a aparut un articol despre mine pe Breslog (blogul oficial Breslo). Din pacate in momentul in care a fost publicat eu eram pe picior de plecare si am omis sa-l mai postez pe blog cand m-am intors. Este un scurt interviu luat de catre GabytzaART si il puteti citi accesand acest link. […]

    September 9, 2010
    Reply
  3. Anonymous said:

    […] La sfarsitul lunii trecute a aparut un articol despre mine pe Breslog (blogul oficial Breslo). Din pacate in momentul in care a fost publicat eu eram pe picior de plecare si am omis sa-l mai postez pe blog cand m-am intors. Este un scurt interviu luat de catre GabytzaART si il puteti citi accesand acest link. […]

    December 25, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *