Magazine noi pe Breslo – Luckypoppies

Luckypoppies e nou pe aici dar iese in evidenta prin modul in care imbina argintul cu caldura si culoarea pietrelor semipretioase, ale emailului si paslei.

IMG_4003p

Cine este persoana din spatele magazinului? Spune-ne cateva cuvinte despre tine.

Buna, sunt Timea. Creez de cand ma stiu si ador timpul pe care pot sa-l petrec in micul meu atelier de acasa.

breslo-2700187-product

Ce te inspira atunci cand creezi?

Cel mai des ma inspir din formele regasite in natura pe care le combin cu propria imaginatie. Imi plac formele aparent intamplatoare, neregulate dar armonice, cu linii cursive.

breslo-2725126-product

Care sunt materialele tale preferate si de ce?

Bijuteriile mele sunt lucrate in cea mai mare parte din argint. Imi place culoarea, stralucirea si multitudinea de posibilitati pe care le ofera acest metal in ceea ce priveste prelucrarea, finisarea si rezultatul final.

breslo-2767295-product

Cum ai caracteriza creatiile tale?

Creatiile mele se caracterizeaza prin forme naturale, adesea asimetrice dar echilibrate. Experimentez cu texturi si incerc sa adaug cate o pata de culoare prin pietre semi pretioase, dar folosesc si email sau lana impaslita.

breslo-2699535-product

Cum a inceput totul? Care este istoria ta personala in domeniul handmade?

Inca din copilarie am fost pasionata de lucrul de mana. Faceam haine pentru papusile mele, dupa care am inceput sa-mi realizez propriile cercei. Mai tarziu am urmat Liceul de Arta din Targu-Mures si am studiat Sculptura la Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca.

breslo-2726168-product

Care sunt etapele procesului de creatie?

Uneori simt nevoia de a schita o idee. Ma ajuta atat la vizualizare cat si in elaborarea designului final, chiar daca pe urma mai adaug sau schimb ceva. Alteori ma apuc doar cu o idee mai vaga si o dezvolt pe parcurs. Folosesc patina pentru a scoate in evidenta o forma, o textura prin contrastul negrului si stralucirea argintului si pentru a oferi senzatia de adancime. Daca sunt multumita de rezultatul patinei urmeaza montarea pietrei daca este cazul. In final realizez fotografiile pe care le editez si listez bijuteriile pentru vanzare.

breslo-2754547-product

Cum ai ajuns la numele magazinului/ brandului? Are o semificatie anume?

Am denumit brandul LuckyPoppies (maci norocosi) deoarece imi plac macii foarte mult si consider ca-mi aduc noroc in viata.

breslo-2754226-product

Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

Imi doresc sa experimentez cu cat mai multe tehnici si materiale si sa creez in continuare bijuterii unice care sa fie purtate cu placere de cati mai multi iubitori de frumos si de hand made.

breslo-2697250-product

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *