Lalooo- o nota de feminitate si unicitate

Raluca Opriceanu ( http://www.breslo.ro/Shop/lalooo )

mi-a povestit intr-un scurt interviu despre minunatele ei accesorii. Eu am ramas placut impresionata atunci cand am descoperit ceea ce face. Mai jos aveti cateva detalii despre ceea ce realizeaza ea. Totul a inceput acum vreo 3 ani, din dorinta de a purta ceva creat EXCLUSIV pentru ea, ceva fancy, chic, one-of-a-kind, facut asa cum isi doreste ea. Pasiunea pentru crearea bijuteriilor o mosteneste de la mama ei, alaturi de care lucreaza si in prezent. Ceea ce a inceput ca un “self service” a devenit o pasiune majora, transformata acum intr-un mic brand.

Magazinul pe Breslo il are din luna februarie si ideea de a avea acest magazin i-a suras deoarece e o buna platforma de vanzare on-line. Plus ca e o comunitate mai mult decat interesanta, unde a cunoscut persoane  dragute, pasionate, diferite.

Prin ceea ce face Raluca incearca sa trimita un mesaj. Ca suntem femei, ca meritam tot ce e mai bun si mai frumos. Ca suntem speciale, deosebite si putem fi tot ceea ce vrem sa fim. De fiecare data alta, dar mereu aceeasi. Isi doreste  sa scoata in evidenta personalitatea, spiritul , pasiunea celei care poarta creatiile ei. Prin tot ce face, incerca sa aduca o nota de feminitate si unicitate in lumea aceasta uniforma, plina de imitatii, replici ieftine si lipsita, parca, de valori reale.

Ii place sa foloseasca materiale precum piele, matase, organza, diverse materiale textile,  pe care le innobileaza cu pietre semipretioase, elemente de argint, cristale, rezultand bijuterii moderne, dar cu un iz romantic.

Bijuteriile si accesoriile create ea se adreseaza acelor femei care-si doresc sa fie altfel, care-si pastreaza originalitatea si senzualitatea nealterate. Care indiferent de ce se intampla, raman aceleasi invingatoare. Femeilor puternice, independente, cuceritoare, unice si originale, acestor femei le sunt dedicate accesoriile realizate de Raluca. Femeile care spun: – Aceasta persoana minunata sunt eu! Da! Ma puteti admira!

2 Comments

  1. Anonymous said:

    […] This post was mentioned on Twitter by cineandreea, Ralu's Jewellery. Ralu's Jewellery said: RT @breslo Breslo :: Breslog — Magazine noi pe Breslo…Lalooo-Ralu's Handmade Jewellery http://bit.ly/9bapZq […]

    July 8, 2010
    Reply
  2. Gica said:

    O zi obisnuita…stres,situatii de raportat,documente,criza,pesimism financiar,nebunie cotidiana. Sacou si bluza adecvate momentului. Si …o bijuterie Lalooo
    ( suna la fel de ezoteric, precum Boucheron, Chopard, nu?) la gatul stresatei de mai sus.Efect garantat.Antidot impotriva banalitatii si deprimarii.Manifest impotriva kitsch-ului,a prostiei si nepasarii.Testat personal.Felicitari, domnisoara Raluca!

    July 8, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *