Magazine noi pe Breslo…Dobras Anamaria

Dobras Anamaria are un magazin nou pe Breslo, colorat plin de imaginatie si lucruri foarte frumoase, numai bune pe daruit acum ca doar vine Craciunul. :P Ea  e  atrasa de arta in toate felurile ei.  Inca din liceu isi confectiona accesorii din dorinta de a fi diferita si pentru ca nu gasea in magazine ceea ce isi dorea si mai tarziu a inceput sa realizeze accesorii pentru prietene si in 4 ani  a evoluat foarte mult.

Si-a deschis magazinul pe Breslo din curiozitate, a zis de ce nu, chiar e o  buna promovare:) Realizeaza accesorii care sa mearga la orice vestimentatie, cat mai diverse si pline de bucurie.

Am intrebat-o pe Anamaria ce materiale ii place sa foloseasca atunci cand realizeaza aceste accesorii si ea  mi-a raspuns ” Incerc sa folosesc cat mai multe materiale cu putinta, si asta pentru a satisface pretentiile a cat mai multi clienti . Asa ca, de la ata de croset pana la argint…. cam tot ce se poate .
Nu am un material preferat, dar prefer accesoriile realizate in tehnici cat mai variate, in care sa folosesc cat mai multe combinatii inedite intre materialele folosite. Dupa parerea mea cu cat ai libertate mai mare  in alegerea si combinarea materialelor pe care le ai la dispozitie, cu atat rezultatul e mai cretiv si mai spectaculos.

Ideile ii vin din momente din propria viata, mici detalii din lumea inconjuratoare care se amesteca cu sentimentele ei… si asa rezulta o bijuterie unica. Accesoriile pe care le realizeaza sunt adresate tuturor persoanelor  iubitoare de frumos, asa ca va invita pe toate sa descoperiti lumea ei frumoasa:)

2 Comments

  1. monicapop said:

    foarte dragut magazinul , l-am vazut si-mi place

    November 18, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *