Magazine noi pe Breslo…degezzica

Degezzica este defaptĀ  Gavrila Florina, de 22 ani, studenta in anul III la Academia de Studii Economice Bucuresti, sectia Marketing.

Datorita facultatii pe care o studiaza a intrat in lumea handmade-ului (Academia de Studii Economice organizeaza anual targuri handmade ale studentilor). In anul II de facultate (martie 2010), a hotarat sa participe impreuna cu o prietena la primul lor targ, asa ca a inceput sa realizeze primii cercei urmand ca mai tarziu, dupa un an, sa faca brose. In momentul de fata, creeza doar brose. (eu zic ca foarte simpatice si mai ales ieftine)

Florina ne marturiseste ca atunci cand doreste sa evadez din lumea reala, se relaxeaza facand aceste minunatii de care este tare mandra!

De Breslo a auzit de la o buna prietena, care a sfatuit-o sa-si faca urgent un cont si sa-si postez brosele de care cu siguranta se vor bucura multe cliente:)

Considera ca aceste accesorii pe care le realizeaza subliniaza perfect personalitatea unei femei si aduce un plus de unicitate oricarei tinute. Disponibile in culori diverse, marimi si stiluri diferite e aproape imposibil sa nu te atraga! :D

Foloseste materiale vesele inflorate , dantele elegante, saten fin, nasturei, perle si pietricele sclipitoare, cu toate acestea se joaca ori de cate ori are timp.

De cele mai multe ori, nu are nici o idee in momentul in care se apuca de treaba. Inspiratia vine in timp ce umbla in cutiuta cu minuni in care depoziteaza toate materialele. E suficient sa le priveasca si sa le combine in toate felurile, rezultatul fiind de fiecare data unul foarte bun.

Creatiile Florinei se adreseaza tuturor fetelor/femeilor frumoase, efervescente, optimiste, creative, dinamice, non-conformiste si care, nu in ultimul rand, doresc sa fie originale.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *