Magazine noi pe Breslo…Carmen Tobias

Pe Carmen o stiu de la targurile din Cluj de handmade si mereu mi-am delectat privirea cu lucrusoarele ei colorate, tricotate si pictate.

Carmen s-a apucat de “handmade” chiar de la gradinita(primele ei incercari, bineinteles…) unde facea hainute la papusi.  Magazinul de pe Breslo si l-a deschis abia in aprilie 2010. A avut o perioada de pauza(cam lunga as zice eu :P) , fiind plecata din tara o vreme si nu s-a mai ocupat de el, dar de cateva luni incearca sa il aduc la viata.:)

Despre magazinul de pe Breslo ne spune ca „e cel mai cel” si ea nu prea dispusa sa isi deschida si sa-si administreze propriul magazin on-line, asa ca alegerea a venit firesc, alegand Breslo.

Realizeaza lucrusoare jucause, dulci, haioase, care sa binedispuna pe toata lumea.

Am intrebat-o ce materiale ii plac si cu ce lucreaza mai bine si mi-a spus ca foloseste in special lutul polimeric, pentru ca este foarte versatil, dar si materiale, fire pentru tricotat, care probabil vor ramane marea ei dragoste:)

Ideile sunt pretutindeni si foarte multe, dar timpul nu ii permite sa le puna in practica…In general fiul ei o inspira cand lucreaza cu Fimo, in crearea unor personaje cat mai haioase…Pe de alta parte are o maaaare slabiciune pentru desenele cu briose, pe le-ar aplica pe tot ce o inconjoara.:)

Pana in prezent creatiile ei sunt adresate copiilor si femeilor cu suflet tanar, care vor sa se inconjoare de voie buna. In curand insa o sa aibe si o colectie de lucrusoare mai feminine, mai romantice, dar cu aceeasi nota de voiosie…

2 Comments

  1. luthelo said:

    Carmen este precum lucrarile sale..vesela si colorata :*

    March 30, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *