Magazine noi pe Breslo – atelier GOBI

In proiectele sale, Gobi surprinde franturi din natura si folclor prin stilul ei unic de a manui pensula si masina de cusut. Sa ii uram “bun venit” in comunitatea Breslo:)

ea

Cum a inceput calatoria ta in lumea hand made?

Oarecum din inertie…aveam un job foarte solicitant psihic intr-o mare agentie de turism, si am ajuns sa ma joc cu pasta polimerica pentru a ma destresa si a face ceea ce am fost menita sa fac: creatie…am facut un cadou unei prietene: o pereche de cercei sub forma de ciupercute care au fost un succes si asa am inceput sa am cereri si sa fac din chestia asta un stil de viata nu doar un hobby. Am cochetat cu pasta polimerica, cu piele, textil si metal.  Provin dintr-o familie cu traditie, cu maestri croitori si multe lucruri le-am invatat prin osmoza, cumva le-am facut natural, iar pictatul si combinatia culorilor e mai degraba un aspect innascut.

14291882603215943-item

Cum ai ajuns la numele magazinului? Care este semnificatia sa?

Atelier GO.BI s-a nascut din dorinta de a crea un brand, de a da un nume tuturor ideilor care le cream. Atelier e un cuvant comun pentru oricine lucreaza cu mainile, e spatiul de nastere al obiectelor la care visezi, locul in care te murdaresti. Iar GO.BI este felul in care ma striga sora mea cand eram copii, nu putea spune Gabi, dar este si un joc de silabe…cu sensul de “du-te si fi” ceea ce esti,  toti suntem creativi, odata ce ne descatusam resursele interioare…

14292223023216558-item

Care este sursa inspiratiei tale?

Natura, cu tot ce inseamna ea, culori, forme, spiritul urban si arta contemporana. Cel mai mult apreciez cand reusesc sa integrez in stilul contemporan forme organice naturale, si sa le dau o alta scanteie, alta perspectiva.

14293152533217766-item

Care sunt materialele tale preferate si de ce?

Ar fi tesaturile naturale, mai usor de prelucrat in ce priveste decorarea, organic nu e doar un cuvant, e starea naturala a lucrurilor, plasticul ne sufoca nu ne ajuta.

14294661613220543-item

Foloseste un singur cuvant pentru a descrie creatiile tale

Singular

14294728583220668-item

Care este cea mai interesanta parte a procesului de creatie pentru tine?

Cea mai placuta parte este cea de decorare, dar provocarea consta in a gasi solutii in transformarea imaginii mentale intr-un obiect purtabil personalizat. Dea asemena ca tot vorbim de hand made nu ramai cantonat doar in partea de design, o mare parte din satisfactie vine din capacitatea de a produce obiectul in sine.

14294826583220713-item

Consideri creatiile tale dedicate unui anumit tip de persoana? Care ar fi acesta?

Consider creatiile mele potrivite persoanelor nonconformiste, care isi asuma individualitatea, nu le este teama de culoare, si poarta cu mandrie un obiect lucrat de un mestesugar, pentru ca inteleg si apreciaza valoarea incapsulata intr-un astfel de obiect.

14292269493216570-item

Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

Planurile includ o extindere a tipului de obiecte create, incluzand bijuterii si obiecte de imbracaminte, acoperind o arie mai mare in ceea ce priveste materialele folosite, incluzand piele si lana. Colectiile Flower and Bugs si Traista romaneasca continua, fiind completate si de bijuterii asortate din alama, cupru si argint.

14292241213216564-item

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *