Magazine noi pe Breslo…amiatelier

De cateva zile a aparut un magazin pe Breslo amiateler care mi-a atras atentie intr-un mod deosebit. Ami Atelier…creatii unicat, realizate manual de o delicatete aparte. Am vrut sa vad cine se afla in spatele acestui magazin si Ana mi-a raspuns cu mare bucurie.

1. De cand te ai apucat de realizat accesorii?

De realizat handmade am inceput sa confectionez acum aprox. un an de zile, insa mereu am fost fascinata de a-mi modifica si estetiza hainele, daca o haina nu imi mai placea incercam sa o modific sa imi placa iar si din aceasta pasiune am inceput sa realizez handmade.

2. Cum de ai vrut sa ai un magazin pe Breslo?

Magazinul pe breslo mi s-a parut o idee foarte buna sa fiu intr-un cadru dedicat doar artistilor de handmade.

3. Poveste-ne ce inseamna AMI ATELIER!

Ami atelier propune obiecte personalizate , lucrate manual, persoanelor care nu se incadreaza in standardele consumeriste actuale, produse in serie. Scopul este reciclarea diferitelor obiecte imbogatindu-le cu originalitate si repunerea lor in valoare, transformandu-le in obiecte frumoase si utile.

4. Care sunt materialele cu care te “intelegi” cel mai bine?

Materialele sunt foarte diverse in principiu se completeaza perfect cu cat sunt mai diferite,ca si textura si culori, imi plac in mod special perlele ,cristalele ,dantela crosetata si matasea.Ideile se contureaza odata cu inceprea lucrului si in functie de material imi vine si inspiratia.

5. Creatiile tale sunt deosebite, cum i se potrivesc in mod special?

Lucrurile realizate de mine se adreseaza persoanelor care vor sa fie originali si nu se regasesc in ceea ce ofera piata de consum .Persoanelor cu personalitate si curaj in ceea ce priveste imaginea lor, cu atitudine pozitiva si increzatori in sine.

2 Comments

  1. blanitza said:

    Obositor de multe greseli de ortografie.

    May 12, 2011
    Reply
  2. GabytzaART said:

    Probabil ora la care am scris articolul era cam tarzie… imi cer scuze!

    May 12, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *