4 Comments

 1. dana said:

  Buna,imi poti spune care este mai bun fimo,cernit?vreau sa fac niste cercei care sa se usuce la aer si vreau sa stiu care este mai bun si daca sti vreun site de unde pot cumpara,mersi

  June 7, 2017
  Reply
 2. Adrian said:

  Buna vreau sa pun amprenta catelului, care crezi ca ar fi mai moale pentru ca am dat peste lut polimeric destul de tare,multumesc!

  May 4, 2019
  Reply
 3. Cristina said:

  Buna! Poti sa-mi recomanzi, te rog, o pasta de modelaj care ramane flexibila/moale dupa uscare? Am primit asa ceva cadou de la o prietena; am facut niste paine pt papusi; dupa cateva zile, s-a “intarit”, dar nu total; are o anumita flexibilitate, ca un cauciuc. Ai cumva idee ce e/de unde as putea sa cumpar? (Prietena nu stie ce e, asa a primit=o si ea)

  June 25, 2019
  Reply
  • Irina said:

   Salut! Eu am cumparat pt fiica mea o plastilina de modelaj care seamana cu cauciucul dupa uscare. Imadiat dupa deschiderea cutiei e foarte moale si se intinde, apoi devine din ce in ce mai spumoasă. Se gasesc in papetarii pahare cu cate o singura culoare stridenta(roz, galben, verde, violet, albastru, rosu). Pe capacul paharului e scris “modeling clay”, iar compozitia o poti verifica pe eticheta: amestec de caolin, substante grase din anumite rasini naturale sau sintetice. Sper ca aceasta informatie aa va fie de folos. O zi buna!

   February 29, 2020
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *