Iulia Carbunaru la FHB 2

Iulia, 24 de ani, Bucuresti. In afara de creatie isi scrie licenta pt FCRP, este project manager in organizatia Tineri Romani pentru Natiunile Unite si voluntar in cadrul Fundatiei Culturale ARTEX. Ii place sa creeze accesorii tematice, in special cercei diferiti care, alaturati intr-o pereche, spun cel putin doua povesti (vezi „Sah”, „Dilema”, „Capcana”). Acum lucreaza la o colectie noua de cercei, pe care a numit-o „Ruj si Spirit” – o interpretare creativa a femeilor din culturi diferite (amanunte vizuale, la FHB2)
Ii plac materialele naturale: lemnul, lutul, lana, pietrele. Nu intelege de ce exista podoabe (a nu se citi „bijuterii”) din plastic.
Harnic colectionar de experiente profesionale din domenii diferite: design, grafica, administratie publica, voluntariat, relatii publice, literatura; a citit undeva ca „drumurile au fost facute pentru a calatori, nu pentru a ajunge la destinatie” si a ramas contrariata, pentru ca ea si-a propus o destinatie pentru fiecare domeniu enumerat mai sus. “Destinatia accesoriilor Mademoiselle de Bucarest este inlaturarea dezordinii stilistice (a se citi lipsa de stil) reprezentativa astazi pentru femeile din Romania. Mademoiselle de Bucarest opune dezordinii, un stil construit tematic, cu elemente specifice romanesti, care va putea fi exportat pe fondul globalizarii (stilul Harajuku dovedeste ca destinatia Mademoiselle de Bucarest nu este utopica)”

Mademoiselledebucarest.breslo.ro

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *