Introducing Mangustas @FHB 3

Ruxandra Mirea are 23 de ani si locuieste in Bucuresti. Atunci cand nu creeza tricouri, este fie la scoala, fie la job, fie in cautarea unor noi colaborari. Este studenta la ASE, unde aprofundeaza comunicarea economica, deci ar trebui sa cunoasca “retete” si sa isi puna singura la punct strategia de promovare. Lucru pe care il si practica, usor mai timid acum la inceput, fiind mai mult concentrata pe diversificarea si perfectionarea metodelor de realizare a tricourilor.
Lucreaza ca redactor tv si colaboreza, tot mai rar in ultimul timp, cu reviste online in cadrul sectiunii de moda. Are o viata destul de agitata, “as putea spune ca Mangustas este <oaza mea de liniste>.” Sub denumirea Mangustas creeza doar tricouri momentan. Se joaca cu modele si culori pentru ca oricine le priveste sa se poata identifica macar cu unul dintre ele. Insa intr-adevar un procent mai mare dintre subiectele realizate pana acum au o abordare usor copilaresca, care considera ca se imbina perfect cu senzatia de acuarela pe care o ofera un tricou pictat manual.

“De fapt joaca este parte integranta a conceptului Mangustas. O mangusta jucausa imbracata intr-un tricou poate fi surprinsa la evenimente, in diferite intervale de timp, in ipostaze specifice anumitor teme relevante pentru perioadele respective. De exemplu, in luna actombrie, deci implicit si pentru FHB3, Mangustas va fi “back to school”. Ce inseamna asta? Vizitatorii vor putea admira si achizitiona tricouri cu mangusta scolarita, geek mangusta sau uniforma nonconformista obligatorie pentru scoala de manguste, la care se adauga alte materiale decorative pe aceeasi tema.”
Lucreaza in general cu materiale naturale. Tricourile sunt 100% bumbac, iar in cazul aplicatiilor prefera bumbac sau stofa.

Mangustas.breslo.ro

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *