12 Comments

  1. Simina said:

    Draga mea, felicitari pentru interviu si pentru minunatele bijuterii pe care le creezi!!!! Spor mult si inspiratie iti doresc si, mai ales, SARBATORI FERICITE!

    December 20, 2011
    Reply
  2. fairdealing said:

    felicitari ambelor,e o placere sa ma uit in magazinele voastre!sunteti foarte talentate!!

    December 20, 2011
    Reply
  3. Ramira said:

    Ai creatii originale. Felicitari!

    December 20, 2011
    Reply
  4. tonycat said:

    Hi, hi, Delilah, zici tu ca esti dezordonata dar meticulozitatea bate dezordinea in lucrarile tale si asta imi place cel mai mult… o lucrare complexa, mustind de sarma, fara a fi ciufulita, care nu lasa sa se vada efortul depus in tot procesul realizarii, cu sclipiri discrete de cristale, dar armonioasa si frumoasa… fara prea multe cuvinte.

    December 20, 2011
    Reply
  5. Simina said:

    Elena, iubita, descrierea e absolut FABULOASA!!!!!! Esti o maestra a cuvintelor!:):):)

    December 20, 2011
    Reply
  6. mssdelilah said:

    Va multumesc frumos pentru felicitari, pentru urari si mai ales pentru cuvintele frumoase! Ma simt oarecum “dezgolita”, prin acest interviu, nu obisnuiesc sa vorbesc despre mine. Dar am raspuns cu drag, nu in fiecare zi am aceasta ocazie, nu?
    Inca o data, multe multumiri si nu in ultimul rand, Sarbatori Fericite ! Si multe bucurii! Si sa va aduca Mosu’ tot ce va doriti!
    luminita

    December 20, 2011
    Reply
  7. tonycat said:

    Luminita, tu trebuie sa fii felicitata pentru ca esti printre putinii meseriasi care au curajul sa faca handmade 100%, cu tot ce inseamna asta, mult timp acordat creatiei dar si realizarii, multe materiale poate irosite poate lucrate cu folos, degete cu bataturi si cu taieturi, cine lucreaza cu sarma cred ca stie ce inseamna asta, cu multe intrebari despre produsul final, “daca nu place?” , “daca….?”, e riscant, rau de tot, iti trebuie ceva timp pana sa capeti si indemanare si siguranta, timp pe care trebuie sa il petreci rabdator cu speranta ca peste ceva timp lucrarile vor arata asa cum doresti. Simina, nu sunt o maestra a cuvintelor, doar lucrarile Luminitei ma inspira, pentru ca emana energie si au personalitate.

    December 20, 2011
    Reply
  8. Noor said:

    Eiii ….frumos de tot ! un suflet pt care “pasiunea” inseamna tot ! Se vede din absolut tot ceea ce face !

    December 21, 2011
    Reply
  9. FELICITARI,
    M-a atras poza (imi aducea aminte de Orsova), am citit interviul si m-am bucurat sa vad oameni curati (SUFLETESTE), frumosi , luminosi.
    De fapt cine intra pe Breslo, si ca vanzator si ca vizitator sunt oameni care vor mai mult , mai frumos,mai bine si bun.
    Mi-au placut creatiile tale si nu mai spune ca-i dezordine , sa vii la mine .Tu lucrezi cu sarme…eu cu “carpe”: toata casa e o ata, pungi cu dantele, cutii,
    cutiute de nu mai stiu ce sa fac. Te pup si-ti doresc SARBATORI FERICITE, SPOR IN TOATE SI SANATATE .

    December 21, 2011
    Reply
  10. miruca said:

    Felicitari, Lumi!Sunt bucuroasa ca ne-am cunoscut si ca am putut admira pe viu minunile facute de tine. Iti doresc sa-ti indeplinesti orice vis! Sarbatori fericite! (….inca imi rasuna “neneeea” ….:))))! )

    December 21, 2011
    Reply
  11. mssdelilah said:

    Multumesc Miruna :D M-ai facut sa rad cu “neneeea.. ” :))))))) Lasa ca ne mai intalnim noi :))))
    Mirela, fotografia e facuta in drum spre Sibiu, asta vara. Iti multumesc frumos pentru cuvintele calde. Cat despre dezordine.. se pare ca fiecare are dezordinea lui, fara ea nu se poate :))) E necesara, altfel..de unde idei? :D
    Noor, multumesc mult :) Da, lucrez cu pasiune, in special ideile noi!
    Elena, m-ai inmuiat de tot, efectiv nu mai stiu ce sa mai zic . Ma bucur nespus ca lucrarile mele te inspira. Spor si tie la lucru si in tot ceea ce faci si mai ales, ce ai de gand sa faci!
    Fetelor, Sarbatori Fericite va doresc, din tot sufletul! Si fie ca si cele mai ascunse ganduri si dorinte sa vi se implineasca! Si sa fiti iubite! De cine vreti voi!
    Imbratisari cu drag,
    luminita

    December 22, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *