28 Comments

  1. tonycat said:

    Dodo, esti o fata deosebita, asa de inimoasa cum mi-as dori sa fie cat mai multi dintre noi, optimismul tau e contagios si nu m-as supara sa ma “contaminez” si eu putin, ma bucur ca a aparut acest articol despre tine, iti multumesc personal pentru ceea ce faci pentru concurs(nu sunt implicata in concurs, dar ma tot gandesc ca meriti un premiu , si sa nu mai spui la nimeni, eu iti pregatesc in taina un mic premiu de apreciere).
    Spor si voie buna!

    October 4, 2010
    Reply
  2. LadyA said:

    felicitari dodo pentru interviu :*

    October 4, 2010
    Reply
  3. SuziMuzi said:

    De mult vroiam sa stiu cine este in spatele creatiilor deosebite, a povestilor incantatoare si mai ales cine a conceput colierul cu dovleac. Complimente.

    October 4, 2010
    Reply
  4. punctG said:

    Niste oameni minunati, deosebiti si talentati, ne bucuram mult ca ati ajuns pe prima pagina, o meritati din plin, felicitari si @Aly pentru interviu :-*

    October 4, 2010
    Reply
  5. miruca said:

    Tare mult mi-a placut sa citesc interviul! Felicitari Dodo! Felicitari Ally! Dar mai mult imi place sansa de a te cunoaste zilnic, putin cate putin, prin toate felurile in care iti faci simtita prezenta: gand, vorba, fapta!

    October 4, 2010
    Reply
  6. deerstuff said:

    Multumim pentru surpriza placuta pe ziua de azi, Allyingraphicland!:) E o incursiune magica in lumea superba creata de niste OAMENI ADEVARATI, din toate punctele de vedere!
    Dodo inseamna imaginatie, pasiune, talent, generozitate si altruism, creatii cu grai si suflet, care au fiecare cate o poveste, pe care o spun tuturor celor care au inima deschisa. Felicitari pentru tot ceea ce realizati si mult succes in tot ce va propuneti! Suntem alaturi de voi cu toata inima, prieteni dragi!

    October 4, 2010
    Reply
  7. emilie.veres said:

    de apreciat tot Frumosul din tine ce reusesti sa il daruiesti celorlalti! bravo DODO

    October 4, 2010
    Reply
  8. dodo said:

    Va multumesc frumos pentru toate cele citite.este bucuria zilei…cumva m-a facut sa uit de Panadol, Humex si alte medicamente pe care le-am dozat toata ziua piciului meu mucos.
    Este o surpriza pe care Ally mi-a facut-o zilele trecute si care m-a emotionat profund..cumva ma simt ca intrata in galeria Madame Tussauds, daca mi se permite o gluma..iti multumesc.
    Am toate motivele sa simt ca s-a descifrat mesajul.
    Sunt incantata ca am intalnit oamenii frumosi de care aminteam si iata aici cativa dintre ei.va multumesc din suflet.

    October 4, 2010
    Reply
  9. monicapop said:

    felicitari Dodo pentru creatiile tale minunate

    October 4, 2010
    Reply
  10. banana said:

    E foarte placut sa cunosti oamenii din spatele tastaturii si mai mult sa afli si sa cunosti povestea lor si a creatiilor lor. FELICITARI! si multa santate piticului ;)

    Banana, dozata cu Fervex :|

    October 4, 2010
    Reply
  11. lauraflore said:

    FELICITARI! ai un suflet bun si stii intotdeauna ce sa spui cuiva care are nevoie de speranta..

    October 4, 2010
    Reply
  12. dodo said:

    Iarasi nu-mi gasesc cuvintele..si spun doar multumesc prieteni dragi.

    October 5, 2010
    Reply
  13. Este o bucurie sa citesti acest mic interviu…Sunt cu adevarat incantata sa cunosc mai bine persoana care sta in spatele unor creatii pline de sensibilitate.
    Faci parte din “pionierii” acestui site, esti un exemplu pentru multi, iar cuvintele tale exprimate de fiecare data cu generozitate, au incalzit inimi. Tine-o tot asa, este ceea ce te defineste si te diferentiaza ! Primeste sincerele mele felicitari si admiratie ! Mult succes in continuare !

    October 5, 2010
    Reply
  14. Am indragit-o pentru ca din tot ce scria razbatea frumusetea interioara. Am incropit-o in mintea mea pic cu pic: “aha, Dodo o ajuta pe Diana! aha, uite ce comentariu sensibil are Dodo! aha, uite cum incurajeaza pe toti si are cate un cuvant bun! aha, uite ce frumos se tine departe de toate discutiile cu “iz neplacut”,…wow, Dodo pune muraturi?!..aha,…are si simtul umorului! si tot asa, tot un aha si un wow, la tot pasul. Acum, in urma interviului, am mai completat imaginea: aha, acest suflet frumos are si un chip pe masura, reflecta blandetea si lumina interioara. Nu se putea ca pe langa toate astea, Dodo sa nu fie si naturala si modesta. Asta am mai aflat acum, din interviu. Poate ca vreodata ne-om intalni sa depanam povesti, ascultand Cat Stevens. Sunt convinsa ca mai am multi de “aha” si “wooow!”de aflat despre ea. Vecinatatea (chiar si asa, virtuala), cu un asemenea om, innobileaza.

    October 5, 2010
    Reply
  15. dodo said:

    cu lacrimi in ochi si bucurie in suflet va spun multumesc.

    October 5, 2010
    Reply
  16. nagual said:

    Felicitari dodo pentru tot, interviul nici nu ma asteptam sa fie altfel decat cald!
    si “wooow”, libelula care troneaza la mine in casa poate spune mai mult despre autori decat oricate cuvinte.. :)

    October 5, 2010
    Reply
  17. handMADEina said:

    Da, m-am prins si eu mai demult, Dod e o speciala!

    October 5, 2010
    Reply
  18. elyseeart said:

    Felicitari pentru raspunsurile sincere si pentru ca ai reusit sa-mi transmiti pasiunea si iubirea pentru frumos… si asta dincolo de monitorul rece, mult spor si mai ales, iti doresc ca visul sa capete culorile (potrivite) in schita trasata de tine, sau numai de tine stiut. Sensibilitate si caldura!

    October 5, 2010
    Reply
  19. mara95 said:

    Iubita DoDo, iti multumesc ca mi-ai dezvaluit un pic din din coltul tau de Rai, ca mi-ai permis sa patrund in universul creatiei! Cautand printre randuri, am inteles ca totul vine din iubire,talent si ,nu in ultimul rand, din mijolcul unei familii perfecte .cred ca asta e secretul !Felicitari din suflet pentru ceea ce faceti!

    October 5, 2010
    Reply
  20. dodo said:

    Am trait zilele acestea niste emotii pe care nu am cum sa le descriu.E un amalgam de fericire, de uimire, de caldura ( poate suna ciudat ) pe care o traiesti stiindu-te intr-un loc familiar, in care te simti in siguranta inconjurat de chipuri zambitoare cu nume frumoase, creative.
    E cumva aniversarea Dodo.Multumesc pentru cadourile primite.

    October 5, 2010
    Reply
  21. blanitza said:

    Draga Dodolino, ce surpriza frumoasa interviul tau!!! Atat de frumoasa, incat l-am citit pe nerasuflate, cu toate ca noi ne stim de mai multa vreme, de pe CDB! Felicitari pt tot ceea ce faci, pt tot ceea ce reusesti sa transmiti si sa dai celorlalti, esti un suflet mare si bun!!! x0

    October 6, 2010
    Reply
  22. bebelusi said:

    Draga mea, sunt mandra ca esti sibianca de-a mea, sa o tii tot asa in continuare si sper sa ne cunoastem personal

    October 6, 2010
    Reply
  23. dodo said:

    sunteti teribile si va iubesc

    October 6, 2010
    Reply
  24. briliant said:

    Nu pot decat sa spun ca esti un om extraordinar dodo!

    November 21, 2010
    Reply
  25. dodo said:

    multumesc draga mea.va pup pe toti.

    December 7, 2010
    Reply
  26. Sanziana said:

    Creatiile tale sunt minunate, tu insuti esti un om minunat, Dodo. Felicitari!

    December 15, 2010
    Reply
  27. dodo said:

    Iti multumesc mult Sanziana.

    December 30, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *