5 Comments

 1. blanitza said:

  Într-adevăr, Alina, prin fiecare piesă pe care ne-o propui, ne inviţi să facem o scurtă călătorie în lumea de-alături, cea imaginară,dar nu oricum, ci ghidaţi cumva prin felul tău specific de receptare. Respect şi admir fiecare piesă ce-ţi iese din mână, iar originalitatea creaţiilor tale impune deja un standard. După cum ai spus şi tu, nu există un lucru mai important pentru un artist decât să evolueze, să se dezvolte, descoperind noi materiale, forme, combinaţii, iar asta devine chiar un must-do, pentru că stagnarea într-un anumit nivel, aduce cu sine rutina.

  May 10, 2010
  Reply
 2. dodo said:

  produse frumoase si originale pentru care te felicit dar cu partea ” ….acei oameni care s-au ocupat de handmade cand au vazut ca sunt nesatisfacuti de jobul lor si le-a ramas niste timp liber….” nu sunt de acord.consider ca poti sa-ti dezvolti si o cariera de succes in paralel cu handmade.

  May 10, 2010
  Reply
 3. MAD said:

  pai…. din cate inteleg eu, si Alina e de acord cu tine, pentru ca si ea vrea sa isi dezvolte cariera de arhitect in pararel cu hobby-ul pentru handmade. :)

  Din punctul meu de vedere, nu te ocupi de handmade pentru ca ai niste timp liber. Adica esti nesatifacut de jobul pe care il ai, il lasi balta si ti-l umpli cu handmade, pentru ca e la indemana.

  Handmade-ul poate fi un hobby sau o mica afacere pe langa cariera, sau o cariera in sine.
  Ce uneste variantele de mai sus e pasiunea cu care o faci, nevoia de exprimare a personalitatii [cu tot ce inseamna asta] si nevoia de auto-perfectionare.

  De separat, le separa in primul rand cantitatea de timp pe care fiecare e dispus sa o acorde, dar si sacrificiile pe care fiecare poate sau e dispus sa le faca, avand in vedere ca cel putin la inceput e greu sa mentii un standard ridicat a ceea ce faci [de la concept pana la produs final] si sa ai rezultate financiare comparabile cu cele pe care ti le ofera un job normal.
  Parerea mea!

  May 10, 2010
  Reply
 4. lycurycy18 said:

  Felicitari Alina, eu sunt intru tot de acord cu tine si iti admir lucrarile mereu,iar daca tot s-au iscat controverse, pararea mea este urmatoarea: handmade-ul poate fi un hobby si facut de toata lumea, iar arta este numai pentru artisti! cine stie intelege ce vreau sa spun :)

  May 10, 2010
  Reply
 5. dodo said:

  ar fi si pacat sa nu se reflecte in munca voastra cunostintele dobandite prin studiu.felicitari artistilor!

  May 10, 2010
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *