infofolit din cap si pana-n picioare

De câteva săptămâni ne înfofolim din cap și până în picioare. Este adevărat că unora, acest sezon le displace datorită acestui lucru, neplăcându-le să se îmbrace prea gros, sau cu prea multe straturi de îmbrăcăminte. Mie una acest sezon îmi place, pentru că pot combina diverse texturi și culori în ținuta mea, pot suprapune mai multe piese vestimentare, sau pot ieși din anonimat cu doar un accesoriu interesant dar foarte călduros.

Da, știu și faptul că în momentul în care vezi cât de frig e afară îți vine să iei jacheta cea mai călduroasă, chiar dacă nu este cea mai aspectuoasă sau în utimele tendințe. Dar nici nu trebuie. Alege-ți o căciula colorată și interesanta, un fular sau o pereche de mănuși care să aducă în evidență o fărâmă din stilul tău personal. Iar pe sub această jachetă, alege un pulover, lucrat manual, care te avantajeze. Fiind perioada în care ești mereu pusă pe drumuri (lucru-cumpărături-și alte întâlniri) probabil te vei dezbrăcata și îmbraca destul de des, așa că alege sub jacheta pufoasă și călduroasă ceva special.  Caută prin creațiile breslașilor, eu ți-am pregătit doar câteva exemple.

1

ciresecolorate 250 lei \ Larrange 119 lei \ MichelleHandmade 20 lei \ ciresecolorate 28 lei \ PortPapion 35 lei \ AgniFashionHandmade 180 lei

2

onibon 180 lei / ristiana 25 lei / PortPapion 35 lei / LONA22004 40.50 lei / irinaindira 280 lei

*photo cover by Dushky

One Comment

  1. dushky said:

    Iuuui, multumesc frumos pentru feature! ^_^

    December 21, 2015
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *