Inelul din poveste

E o dimineata tarzie. Soarele incet, incet se ridica deasupra crestetului. Se ridica precum o face zi de zi pentru a hrani campiile intinse, impanzite de maci si floarea soarelui. Prin marea de culoare se zareste o carare firava, batuta in piatra, aproape umbrita de gigantele flori ale soarelui ce stau de straja. Armonia si cantecul naturii, zgribulita de un vanticel suav, este disturbata. E vorba de un calaret grabit ce urmeaza cararea in pas alert. Unde o fi ducand cararea asta? De ce asa graba?

Aleea asta e parca fara sfarsit si plicticoasa. E o calatorie pe care au facut-o multi de-a lungul timpului. E o calatorie ce duce la castelul din poveste. Acest castel nu e ca oricare altul. Zvonurile din taramurile vecine ar povesti cum ca acesta isi schimba pozitia in functie de cel ce il cauta. Cu toate acestea, printul calator e increzator ca acest castel e aproape si isi va arata grandoarea, doar pentru el. Ii e foame, ii e sete, ii e somn, dar n-a uitat motivul pentru care si-a parasit imparatia.

Alaturi de prietenul sau de nadejde, calul cenusiu, printul poarta un obiect de o valoare nemasurabila. A fost al bunicii sale, cea mai iubita regina ce a domnit vreodata peste tinut. Acest obiect e un inel tesut din fir de aur, impodobit cu 3 flori nemuritoare din Gradina Interzisa. Il tine la loc de cinste, intr-o cutie cu lacatel.

Poate ca el este alesul. Poate ca inelul va ajunge intr-un final pe degetul firav ale printesei ravnite de atatia…

Finalul povestii poate avea o gramada de versiuni, insa de un lucru putem fi siguri: inelul chiar exista! E un taram magic din Breslo, unul accesibil noua. Taramul se numesete incrafts, cunoscut pentru campiile intinse de tesaturi colorate. Haideti sa il vizitam!

One Comment

  1. sheeba said:

    O poveste minunata, iar inelul este pe masura..!
    Si cercei se incadreaza in aceeasi tonalitate de gingasie delicatete….
    Felicitari…!

    March 25, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *