7 Comments

  1. lycurycy18 said:

    Nu vreau sa fiu rautacioasa dar acum 4 ani am avut o geanta identica cu aceasta cumparata dintr-un magazin oarecare, nu prea pare a fi handmade cum scrie in descriere, sau poate e o copie …:)

    July 10, 2011
    Reply
  2. Nu stiu daca este refacuta sau nu, dar si eu am avut modelul acesta de geanta, cu acelasi tip de buzunar si acelasi tip de snur.

    July 10, 2011
    Reply
  3. Pebbles said:

    Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar articolul este, cel putin pentru mine, o dezamagire. Sunt atatea lucruri frumoase pe Breslo, lucrate cu drag si grija, nu cred ca aceasta geanta este handmade. Magazinul in cauza are, pe langa cateva obiecte lucrate manual, lucru care este vizibil, multe haine si genti trecute ca si handmade sau vintage, care nu sunt nici una, nici alta. Parerea mea este ca ar trebui sesizat vanzatorul, sa le scoata din magazin.

    July 11, 2011
    Reply
  4. la mine in magazin sunt lucruri numai handmade sau vintage, aceasta geanta este handmade, nu contrazic faptul ca poate nu este suta la suta originala, dar este facuta de mine, multumesc autorului articolului, cat despre celelalte comentarii multumesc la fel, atata timp cat sunt discutata inseamna ca exist, o zi frumoasa tuturor si relaxati-va, viata e frumoasa!

    July 11, 2011
    Reply
  5. lycurycy18 said:

    corect, tradu-ne si noua ce reprezinta sigla “brodata” de pe geanta ta “H&M”? cumva e prescurtarea de la hand-made? :)

    July 11, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *