Fructe de padure

Dulci si aromate, pline de sanatate, bune in ceai si in shake-uri, in tarte si in inghetata si bune desigur direct din tufisuri. Preferatele mele!  Se spune ca fructele rosii si cele inchise la culoare previn aparitia problemelor de sanatate, insa nu asta e motivul pentru care le mancam, ci pentru aroma lor atat de fresh si fina, incredibil de potrivita pentru zilele acestea toride ce ne-au luat pe nepregatite.

Pe langa rolul lor propriu-zis, consider ca sunt si foarte inspirationale, mai ales alaturate: zmeura, mure, afine, strugurei, coacaze, toate in nuante atat de varatice si vesele, culori foarte purtabile. Si nu e vorba doar de culoarea lor ca fiind inspirationala, ci si textura si forma lor, un exemplu bun fiind deliciosul inel pe care l-am gasit rascolind prin atelierul DanaH.

Doar frisca mai lipseste de pe acest inel, fapt care ma opreste sa nu il mananc. Prima oara cand l-am zarit, mi-a sugerat un manunchi de fructe, proaspat culese, dar poate fi doar mintea mea bolnava de mancatoare inraita de fructe de padure. Yummy!!!

2 Comments

  1. Rekacska said:

    produs dargut!:) articol frumos:)

    May 7, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *