Daca m-ar intreba cineva ce prefer sa servesc la micul dejun: o briosa , un croissant sau o franzela aburinda de paine, cu coaja usor crocanta si mijloc pufos…ihmmm, as alege cu siguranta franzela. Poate pentru simplitatea gustului, poate datorita reminescentelor din copilarie, cand painea era considerata bucata de lux si nu ti se permitea sa cumperi peste o anumita cantitate, insa eu aveam privilegiul unui bunic brutar. Poate acesta este si motivul pentru care am capatat formele rubensiene de mica.
Si nu ma intrebati ce pofte gastronome starnesc in mine cerceii de la ladyhorrorlowsociety . Cu coaja putin crocanta, painite mici si rumene sub forma de puisori abia asteapta sa le degusti. Numai bune de servit cu un pahar cu lapte. Nici nu stiu cum le-as rezista daca ar fi ai mei.Deja imi lasa gura apa!
biutiful, multu
Imi place ca dau senzatia de moale si delicios. Ceea ce nu s-ar putea spune si de painea facuta de mine, care m-a inspirat pentru cercei. Rumena si aratoasa, dar tare ca piatra. Dau vina pe cuptor… coace doar margele.