Explozie de margelute

Azi ne bucuram de culoare! Chiar de cinci culori, ce o iau razna, zburdand prin toate directiile. Da, sunt niste margelute cu proprie personalitate, dinamice si cu pofta de viata, ce ne invadeaza pieptul si tinuta in momentul in care il purtam.

Artistul din spatele atelierului handmade.unicat i-a atribuit cel mai bun titlu posibil acestui colier jucaus, titlu la care nu m-as fi gandit niciodata. De ce nu m-as fi gandit niciodata? Pentru ca imaginatia mea dereglata m-a condus in alta directie, prima reactie in momentul in care am gasit acest colier fiind: “Wow, ce dragut, parca sunt beculete de brad!”

Beculete sau nu, cu siguranta e unul din cele mai originale coliere pe care l-am vazut in ultima vreme. E atat de delicat si totodata atat de curajos. E o adevarata explozie de culoare, precum campiile coapte de soarele varatec, impanzite de flori felurite, crescute haotic, asa cum natura  a decis.

Eu l-as purta cu un top/rochita/camasuta alba, pentru a-i permite colierului sa fie piesa principala in tinuta mea, sa capete maximum de atentie. Tu cum l-ai purta?

2 Comments

  1. raven said:

    La fel!! Este superb, il admir de cand a fost lansat :)

    June 4, 2012
    Reply
  2. gemsgems said:

    Ce frumos e! :D Si nu doar acesta, e plin magazinul de frumuseti! Bravo! :D

    June 5, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *