8 Comments

 1. ladyF said:

  ce e Havin? tu nu crezi in zane?

  June 8, 2011
  Reply
 2. mie misivele gen stiati ca nu imi plac, prefer sa citesc singura articolele din wikipedia ca ma intereseaza, sa merg la sursa si sa caut mai departe. Faza misto cu genul asta de tratare a informatie(de articol de dictionar) este ca poti sa o scoti din context si ii dai alt scop, alta insemnatate. Adaugi fotografii si alte informatii din diverse surse si domenii, argument, istorie, observatie personala, stiintifica, nu se poate sa nu iasa ok. incearca, e foarte distractiv.

  June 9, 2011
  Reply
 3. havin said:

  nu despre mine si crezul meu in zane e vb. doar ca mi se pare un articol incomplet si-mi suna mai degraba ca o prezentare de magazin. sant convinsa ca autoarea art. putea gasi exemple multiple prin magazinele de pe breslo.

  June 9, 2011
  Reply
 4. colourshake said:

  @ladyhorrorlowsociety: fiecare are vizunea sa si modul sau de creare a informatiei pe care alege sa o impartaseasca. Mie personal, articolele tip dictionar mi se par deosebit de utile pentru ca imi place sa stiu cum un obiect a ajuns ceea ce este prezent, ce traseu a parcurs si care-i este povestea. Imi place sa spun mai departe povestea prin prisma impresiei pe care mi-a facut-o toata aceasta documentare. Imi place ca omul sa ramana cu o informatie pe care singur poate nu o sa o intalneasca si sa asocieze informatia de un anumit produs. Informatia nu are cum sa fie pe gustul tuturor, unora li se va parea utila, altii o vor privi cu superioritate, dar atata timp cand va exista cineva care sa o gaseasca interesanta, scopul sau este indeplinit.

  @havin: poti sa crezi in Dumnezeu, poti sa crezi ca exista niste energii creatoare care ne inconjoara, poti sa crezi ca acele energii creatoare pot fi numite de unii zane, de unii spirite sau poti sa nu crezi in niciuna dintre aceste variante. Dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa fii curioasa sa aflii despre aceste lucruri. Sau poate nu.

  In rest, articolul este o prezentare a unui produs si a informatiei care am considerat-o interesanta referitor la aceste produs. Exemple e foarte posibil sa existe o multime, dar in cadrul acestei rubrici eu am libertatea sa aleg unul din acele exemple si sa-l scot la inaintare. Daca consideri ca sunt produse pe care le gasesti interesante astept cu interes sugestii in cadrul unui mesaj privat.

  June 12, 2011
  Reply
 5. da, pai e un articol gen produsul zilei, de aia pare prezentare de magazin, mai sunt articole de genul asta pe breslo.

  June 12, 2011
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *