5 Comments

 1. Slabut articolul !E plin de super posetute si alte ,,dragalasenii;;pe Breslo ,dar ai ales sa promovezi o gentuta- nu gentute .
  Pare neterminat si neinspirat!

  May 8, 2011
  Reply
 2. mena said:

  Iti multumesc pentru articol, este pentru prima data cand un produs de-al meu este ales la aceasta rubrica, inseamna mult pentru mine, ma simt onorata.

  May 9, 2011
  Reply
 3. MAD said:

  @croseta-fermecata: rubrica la care e scris articolul se numeste destul de sugestiv: Produsul zilei. Ceea ce inseamna ca se alege 1 singur produs despre care se scrie. Titlul poate fi mai bine sau mai putin bine ales, textul mai mult sau mai putin inspirat, dar rubrica e clara, iar produsul in sine e absolut decent.
  Pentru articole cu mai multe produse din magazine diferite, poti urmari articolele de la rubricile Tendinte.

  @naturellosoap: Daca e sa aplic logica ta, toate articolele din categoria Produsul zilei sunt reclame. Ori eu cred ca nu suntem la nivelul asta de discutie.

  Pentru ambele:
  Oricand aveti sugestii si descoperiti produse peste care nu se poate trece cu vederea, le puteti da redactorilor mesaje private cu sugestiile voastre. Mai departe, lor le revine rolul de a valorifica aceste sugestii.

  In concluzie, Adina care a avut o perioada foarte dificila [un eufemism pentru lucruri care nu se spun aici] va tine cont de feedback si va reveni de duminica viitoare cu forte proaspete, articole complexe si produse irezistibile.

  May 9, 2011
  Reply
 4. BohemianSin said:

  Foarte dragalasa gentuta, combinatia cromatica e foarte bine aleasa in opinia mea si fotografia e pe masura: clara si luminoasa!
  abia astept urmatoarele articole ale tale!

  May 9, 2011
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *