7 Comments

  1. anky said:

    Cat de tare e! Imi place mult ideea! :D

    September 1, 2011
    Reply
  2. kiti said:

    Ma bucur ca intalnesc si alte creatoare care valorifica aceste daruri ale mamei natura.Imi plac tare mult si norisorii.Eu n-am indraznit sa fac cercei din pietre asa mari ca ma gandeam sa nu fie prea grei dar vad ca merg.Felicitari pt creatii.

    September 1, 2011
    Reply
  3. Foarte fain, Arabela! Ne-ai făcut dor/poftă de Grecia.

    September 1, 2011
    Reply
  4. arabela said:

    Ma bucur ca va place tutorialul.

    @ Kiti la ce cercei din pietre mari te referi? La medalianele din tutorial am folosit pietricele mai mici de 2 cm lungime, poate ca in poza par mai mari dar in realitate sunt chiar micute.

    PS: Si mie mi-e deja dor de Grecia :D

    September 1, 2011
    Reply
  5. kiti said:

    La cerceii cu norisori din magazin.Mi s-au parut mai mari pietrele.In general pozele sunt inselatoare si dimensiunea o vezi bine pe un model sau manechin iar eu nici n-am citit bine descrierea.Mea culpa.In plus pietrele mele baza sunt de cca 3-4 cm iar cand am vazut norisorii, prin asociatie de idei am crezut ca sunt de cel putin 2cm iar colierele cam aceleasi dimensiuni ca bazele mele.Scuze.Oricum imi plac si colierele si norisorii (mai ales- am o slabiciune pt norisori, iar in vacante incerc sa prind in poze desene facute de ei pe cer).

    September 2, 2011
    Reply
  6. super! nu merg in grecia anul asta, dar putem purta Romania la gat nu-i asa?

    September 6, 2011
    Reply
  7. DanielaMarcu said:

    M-am trezit intoarsa din Vama cu o cariera de pietricele in geamantan si nu stiam de unde sa incep. Pe google ti-am gasit sfaturile, multumim, acum ma pot apuca de tocit ce-a mai ramas din burghiele mele de metal ;))

    September 19, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *