Cum arata atelierul Paradise Flower ?

Atelierul Corneliei se afla intr-un apartament din Bucuresti, langa Parcul Ciresarii. Putem observa mai jos cat de norocoasa e sa aiba atata verdeata in fata ferestrei atelierului: “modelez mai cu drag florile uitandu-ma pe fereastra, totul verde…”20150422_123247Artista noastra foloseste diferite tipuri de pasta modelatoare care se usuca la aer, achizitionate de la noi din tara dar si din afara.
Picture 005
In modelarea florilor se ajuta putin de decupatoarele de flori, dar apoi le prelucreaza folosindu-se de instrumente speciale, modele de nervuri pentru petale si frunze. Nu ii lipsesc sarma si hartia speciala pentru flori, coloranti/acuarele, clesti, baze pentru bijuterii,etc.
Picture 014
Picture 024
In urma cu 3 ani, odata cu nasterea primului baietel, care dormea prea mult si neobisnuita fiind cu atat timp liber, a inceput modelajul cu pasta FIMO. Mai tarziu, din teama fumului emanat la coacere, toxic pentru copilasi, dupa indelungi cautari a inceput sa testeze mai multe tipuri de pasta cu uscare la aer.
Picture 1271
Picture 043
A investit mult in materiale, ustensile, si-a achizitionat chiar si tutoriale. La inceput a aruncat foarte multe flori nereusite :(.  Mai are multe de invatat si multe idei, dar cea mai mare parte a timpului le-o acorda copilasilor, Alex si Marc.
Picture 038
Picture 016
Picture 019
In timpul lucrului asculta muzica facuta de baietii sai :). Ei o asista si sunt foarte incantati sa miroasa florile create de mami.
Picture 026
Picture 039
“Atelierul ideal mi-l imaginez intr-o casa cu gradina plina de flori care sa ma inspire, sa le pot urmari in cel mai mic detaliu si sa reusesc sa modelez flori care pot fi confundate cu cele naturale :)”
Picture 0941

 

3 Comments

  1. Emanuel said:

    Frumos atelier. Felicitări și spor la treabă.

    May 11, 2015
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *