8 Comments

 1. Lidia draga, tot ce-am vazut tine de cuvantul “frumos”, frumos este tot ce faci si tine-o tot asa!
  M-a impresionat si decorul si ordinea si poate intr-o zi, cu rabdare si vointa vom avea si u8n atelier ! Doamne ajuta !

  August 29, 2012
  Reply
 2. Va multumesc frumos si sper sa ni se implineasca visul de a avea unui atelier adevarat!

  August 29, 2012
  Reply
 3. tonycat said:

  Foarte frumos!!! Felicitari pentru toate creatiile minunate si originale, si pentru Melissa care e o frumusete! Observ ca pisicile devin un “must have” pe Breslo! Nu e rau, nu e rau!

  August 30, 2012
  Reply
 4. Multumesc!!! Sunt de acord in privinta pisicilor, cred ca sunt piesa de rezistenta a atelierelor :D

  August 30, 2012
  Reply
 5. FierForArt said:

  Frumos, atelierul nu pare a fi altceva decât una dintre bijuteriile/accesoriile create de tine. În varianta extra large, să te poți ascunde înăuntrul lui. Cred că multe fete au visat cel puțin o dată să se ascundă/doarmă/locuiască etc etc în obiecte mici (eu mă visam în boabe de struguri și flori de liliac și uneori, când voiam un decor mai glam … în candelabru, Afrodita sigur se visa într-o scoică) :D.
  Cât despre pisici, ei bine, eu nu pot înțelege cum ale voastre se integrează atââât de bine în decor. Ale mele se integrează de minune în distrugerea oricărei tentative de decor. Eu cred că am dat peste 2 draci împielițați+îmblăniți :D

  August 30, 2012
  Reply
 6. Multumesc. Imi plac locusoarele mici in care te poti simti placut si comod, acolo ma concentrez cel mai bine la ce am de lucrat. Cat despre pisici, sunt foarte diferite , depinde de varsta, caracter… A mea inainteaza spre batranete si poate din cauza asta e mai calma (ziua) :D

  August 30, 2012
  Reply
 7. Gica said:

  Nu ma mir ca in asa ambient intim, placut, animat de mainile talentate ale Lidiei si de torsul pisicii Melissa (o fi contribuit si ea la realizarea minunilor din atelier???) se tes fantezii de culoare si forme. Felicit si fata, si pisica pentru creatii si cred ca nu marimea unui spatiu este important, ci intensitatea vietii dinlauntrul lui.

  September 1, 2012
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *