10 Comments

  1. in sfarsit, pe langa pisica deja obisnuita :), vad dezordine creativa sincera. thumbs up :)

    May 4, 2011
    Reply
  2. lidialoo said:

    ador dezordinea creativa !!!!dar si cele doua raftulete suspendate !!!!!!!!

    May 4, 2011
    Reply
  3. Subscriu le ce a spus BWE: imi place ca in sfarsit vad spatiul de lucru intr-un moment de creatie practic, atunci cand sunt folosite lucrurile, cand atelierul este functional, cand se vede clar ca cineva acolo chiar este in plin proces creativ permanent (nici sa manance nu-si ia pauza:D)!! Nota 10 pentru asta!! Plus ca imi plac micile detalii! ;)

    May 4, 2011
    Reply
  4. tonycat said:

    Lovely! Am mai vazut undeva atitudinea pisiceasca, de genul “nu te gandi ca acest lucru este al tau, tot ce e vazut si nevazut in aceasta casa imi apartine” , cat despre spatiul de lucru… orice pentru creatie. Felicitari pentru creatille originale care ne bucura ochii acum pe Breslo si multa inspiratie mai departe!

    May 4, 2011
    Reply
  5. Foarte misto atelier, ar fi fost ciudat rau ca cineva cu numele de scena ‘ladyhorrorlowsociety’ (ha, si mi se spune mie ca am nume lung!:P) sa ocupe un spatiu ordonat, cu fundite si floricele. Inspiratie si bafta!

    May 4, 2011
    Reply
  6. LovelyLady said:

    Felicitari pentru interviu si mai ales creativitatea de care dai dovada!
    Stii cum se spune, geniul se descurca in haos :)

    May 4, 2011
    Reply
  7. am uitat sa spun ca daca as vizita-o fizic, as strecura in poseta mea imensa (ca sa nu fiu detectata) urmatoarele items : pitzica, tabloul cu manusi rosii si omiduta :)

    May 4, 2011
    Reply
  8. multumesc multumesc, si pentru articol si tot. sansele sa iei ceva din casa fara sa fii observata sunt maxime, pentru ca sunt atat de multe lucruri ca cine la mai stie socoteala. unele dintre ele sunt refuzatele altor case, mai simandicoase. omida, de exemplu, e un obiect refuzat de altcineva. are aproape doi metri. tabloul este un esec, e turnat in rasina, dar a reactionat aiurea, nu a iesit cum voiam si nu l-am mai terminat,dar nici sa-l arunc nu mi-a venit. ca si crengile albe de pe cele doua rafturi, sunt dintr-un buchet de gerbere pe care l-a primit cineva acum vreun an si l-a desfacut la mine in casa sa le puna in apa, florile le-a luat si au murit demult, dar crengile inca arata bine. ma bucur ca nu va deranjeaza dezordinea, nu eram sigura ca e politicos sa arati asa ceva la gazeta(gunoi si haos), dar mie imi place si macar e onest, caci nu de putine ori trebuie sa fac pasi mari ca sa parcurg incaperile.

    May 4, 2011
    Reply
  9. Cozy said:

    ff cozy :))) !!!

    May 7, 2011
    Reply
  10. HMMM EU ZIC CA IN GENERAL DACA SPATIUL ESTE MIC SAU NU NEAPARAT,DAR CIND LUCREZI MULT SE FACE DEZORDINE SI DECI AI ARATAT ADEVARUL.CIND TOATE SUNT LA LOCUL LOR INSEAMNA CA E VACANTA.FOARTE DRAGUT SI ACUM VOI VIZITA LUCRARILE TALE SUNT FOARTE CURIOASA.A….. SI RAFTURILE MI-AU PLACUT ENORM CUM SUNT DECORATE1 BAFTA.

    June 2, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *