Cum arata atelierul doamnadia?

Desi doamnadia nu il numeste un atelier in toata regula, ci un spatiu destinat creatiei, fiind prea micut si lipsit de spatii suficiente de depozitare, as zice ca suna mult mai personal si mai interesant. Lumina prietenoasa de dimineata invaluie coltisorul sau intr-o atmosfera primitoare, unde ti-e mai mare dragul sa lucrezi. Spatiul, situat intr-o garsoniera din centrul Bucurestiului, desi micut, e foarte bine impartit.

Apartamentul in care sta, il imparte cu iubitul ei care lucreaza si el prin preajma, creand un spatiu minunat de trai. Ah, da, si mai este muzica. De dimineata pana seara.

Materialele pe care le foloseste in procesul creational sunt in general textile, fire din bumbac si sintetice, snururi, dar si accesorii din plastic si metalice, lant de mai multe dimensiuni si, desigur, metraje textile din care confectionez articolele de imbracaminte.

Inspiratia si-o gaseste in multe. O data la cateva zile petrece cateva ore pe site-uri si blog-uri de lifesyle, moda si bijuterii, de unde salveaza o multime de poze care o inspira (care ajung intr-un folder destinat inspiratiei). Asa ca atunci cand nu are nicio idee dar pofta de lucru exista, da o raita prin folderul inspirational si ii vin ideile gramada. Iar separat de asta, dicutiile cu prietenele sale, ii dau tot felul de idei si ganduri ajutatoare.

Un vis frumos al artistei ar fi sa zboare in apartamentul sau pana da de pamant londonez, dupa cum spune ea: “…Si ar arata la fel ca si locul in care stau acum. Dar ar avea doua incaperi in plus ca sa ne serveasca drept ateliere mie si prietenului meu”.

 

6 Comments

 1. alexida said:

  Foarte frumos si ordonat!

  September 29, 2013
  Reply
 2. Arttime said:

  O atmosfera calda si primioare:)

  September 29, 2013
  Reply
 3. DanaH said:

  Imi place, e asa de vesel si colorat :)

  September 30, 2013
  Reply
 4. LoveMade said:

  un atelier foarte frumos si cald!

  September 30, 2013
  Reply
 5. breslo said:

  Hm, stilul desenului de pe perete pare foarte cunoscut. De cine e facut?

  September 30, 2013
  Reply
 6. Foarte frumoase creatiile doamnei dia, imi doresc de ceva vreme un colier:)poate imi aduce mosul.). succes si multa inspiratie in continuare!

  December 9, 2013
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *