Nina Sahnazarov a început să lucreze cu tehnica decoupage în urmă cu 15 ani, în Stockholm. Inițial, a folosit această tehnică pentru colaje și fotografii de familie, iar cu timpul a observat că orice imagine, chiar și hârtia de ziar, poate decora inedit un obiect. Astfel, Nina cumpăra lucruri vechi de la talcioc și le dădea o nouă viață cu decoupage, apoi le atârna pe pereți. Pe Breslo o știm ca Decoupage Art.
În 2004 s-a mutat înapoi în țară, într-un apartament în Floreasca. Într-una dintre cele două camere se găsesc vopsele, pensule, cărți și reviste, obiecte din lemn, dar și lucruri pur decorative, precum animale mici din piatră. Tot aici domiciliază și pisica Mătrăguna. În afară de uneltele principale – cele două mâini – are o mulțime de forfecuțe, rigle și echere, cuttere, culori, șmirghel, lacuri și multe alte mărunțișuri.
Ca pentru oricine, atelierul ideal ar avea multă lumină. Ar avea dulăpioare, stative, etajere, rafturi, pe care să se afle înșirate în ordine flacoane cu lacuri, culori, vase cu pensule, cărți, reviste, instrumente de desen, obiecte de lemn cât mai variate – chiar și forma lor te poate inspira. Necesar ar fi și un fotoliu comod în care să stea și să viseze la o anumită compoziție. Ideal ar fi să aibă și un furnizor de obiecte de lemn, pentru că nu e prea avantajos să le cumpere de la magazine de profil.
Cu magazinul Breslo, primește foarte mult ajutor de la Irina Tenovici, care se ocupă de partea tehnică și administrativă, și de la Raluca Bradea, care îi face fotografiile.
Un ATELIER in toata puterea cuvantului !!! Daca as intra acolo, nu as mai pleca :) Cred ca acolo se pot depana multe povesti si fiecare lucrusor isi are istorioara lui. Felicitari doamnei Nina !!!
waaw …chiar ca ATELIER, felicitari pentru lucrurile frumoase ce ies din mainile dvs :)
Wow!!! Ce lucruri frumoase!!!!!!!!! Felicitari!!! Multe felicitari! Dar unde este Matraguna? Tony ar vrea sa o cunoasca…As putea sa aflu de la un specialist in decupaj care banuiesc ca a incercat multe solutii de lipit si lacuit care este cel mai bun? Multumesc!!!
Dar la targuri participati? Mi-ar place sa va admir comorile pe viu!!!
Toate lucrarile sunt admirabile , dar “Cutie patrata cu capac “Motanul cel gras si pisicile sale”” e belea!!!! imi aduce aminte de Tony pe cand avea 10 kile…
Ma uit la lucrurile care va inconjoara, atata culoare, fantezie, sunteti foarte norocoasa!
Un sfat pentru incepatori aveti, va rog? eu nu fac decoupage, am doar niste incercari modeste de felul etichetelor si felicitarilor, dar pe masura ce lucrez descopar ca sunt multe tehnici si trucuri care fac din Decopage o adevarata arta, ca de fapt servetelul sau hartiuta aceea frumos imprimata de abia acum isi gaseste menirea, sau a doua viata, impodobind frumos o cutie sau un lucrusor cat de mic.. gata!
Grozav ! O inspiratie pentru noi toti, asa creatoare ! :)
Frumos locul de nastere al lucrurilor pe care le admiram de mult pe breslo! Se simte multa dragoste acolo si pe chipul doamnei Nina! Mi-ati intarit convingerea ca decupajul e o ARTA! Felicitari!
Imagini de povete…:))).. MINUNAT!!!
Da…..,nu putea fi altfel decat incarcat de multa caldura, lumina si frumos, o prelungire a ceea ce este stapanul atelierului…..ca doar omul sfinteste locul…Felicitari doamna frumoasa!O multime de lucruri parca intr-o casa din povesti in care vad si o papusa a doamnei Ponta, un alt artist deosebit.
Va doresc multa sanatate sa puteti pune in valoare talentul dumneavoastra si bineinteles vanzari pe masura pentru a continua ceea ce ati inceput
.cu drag, aurora
Multumesc din suflet pentru aprecieri ! Multumesc, Aurora, ni-e dor de frumoasele coliere pe care le faceti si pe care le-as recomanda oricui !
Pentru tonycat – cer doar putin timp, de fapt, 2-3 sapt. si apoi, raspund cu drag oricaror intrebari. Am ceva probleme personale care ma impiedica acum
cam de la orice…regret, dar sper sa se rezolve cu bine…
Cu cele mai bune ganduri si sentimente,
Nina S (Decoupageart )
Multa sanatate, forta si putere sa aveti si poate gandurile noastre de bine catre dvs. sa va ajute sa treceti repede peste probleme!
Nu e graba….eu am comentat cam mult, asta si pentru ca mai rar imi e dat sa vad atata maiestrie si pasiune si indemanare.
Cu drag!
Elena
Din nou, multumesc , promit sa povestesc tot ce stiu despre aceasta tehnica si modul in care o folosesc, chiar mi-ar face placere faptul ca
altcuiva i-ar putea fi de folos..
Cu mult drag,
Nina S
O poveste frumoasa, vom astepta cu rabdare si respect, sfaturile dvs. pretioase, d-na Nina.