15 Comments

 1. soso07 said:

  Un ATELIER in toata puterea cuvantului !!! Daca as intra acolo, nu as mai pleca :) Cred ca acolo se pot depana multe povesti si fiecare lucrusor isi are istorioara lui. Felicitari doamnei Nina !!!

  September 19, 2012
  Reply
 2. Zubiju said:

  waaw …chiar ca ATELIER, felicitari pentru lucrurile frumoase ce ies din mainile dvs :)

  September 19, 2012
  Reply
 3. tonycat said:

  Wow!!! Ce lucruri frumoase!!!!!!!!! Felicitari!!! Multe felicitari! Dar unde este Matraguna? Tony ar vrea sa o cunoasca…As putea sa aflu de la un specialist in decupaj care banuiesc ca a incercat multe solutii de lipit si lacuit care este cel mai bun? Multumesc!!!

  September 19, 2012
  Reply
 4. tonycat said:

  Dar la targuri participati? Mi-ar place sa va admir comorile pe viu!!!

  September 19, 2012
  Reply
 5. tonycat said:

  Toate lucrarile sunt admirabile , dar “Cutie patrata cu capac “Motanul cel gras si pisicile sale”” e belea!!!! imi aduce aminte de Tony pe cand avea 10 kile…

  September 19, 2012
  Reply
 6. tonycat said:

  Ma uit la lucrurile care va inconjoara, atata culoare, fantezie, sunteti foarte norocoasa!

  September 19, 2012
  Reply
 7. tonycat said:

  Un sfat pentru incepatori aveti, va rog? eu nu fac decoupage, am doar niste incercari modeste de felul etichetelor si felicitarilor, dar pe masura ce lucrez descopar ca sunt multe tehnici si trucuri care fac din Decopage o adevarata arta, ca de fapt servetelul sau hartiuta aceea frumos imprimata de abia acum isi gaseste menirea, sau a doua viata, impodobind frumos o cutie sau un lucrusor cat de mic.. gata!

  September 19, 2012
  Reply
 8. Grozav ! O inspiratie pentru noi toti, asa creatoare ! :)

  September 19, 2012
  Reply
 9. GabyS said:

  Frumos locul de nastere al lucrurilor pe care le admiram de mult pe breslo! Se simte multa dragoste acolo si pe chipul doamnei Nina! Mi-ati intarit convingerea ca decupajul e o ARTA! Felicitari!

  September 20, 2012
  Reply
 10. miniart said:

  Imagini de povete…:))).. MINUNAT!!!

  September 20, 2012
  Reply
 11. aurora2172 said:

  Da…..,nu putea fi altfel decat incarcat de multa caldura, lumina si frumos, o prelungire a ceea ce este stapanul atelierului…..ca doar omul sfinteste locul…Felicitari doamna frumoasa!O multime de lucruri parca intr-o casa din povesti in care vad si o papusa a doamnei Ponta, un alt artist deosebit.
  Va doresc multa sanatate sa puteti pune in valoare talentul dumneavoastra si bineinteles vanzari pe masura pentru a continua ceea ce ati inceput
  .cu drag, aurora

  September 20, 2012
  Reply
 12. DecoupageArt said:

  Multumesc din suflet pentru aprecieri ! Multumesc, Aurora, ni-e dor de frumoasele coliere pe care le faceti si pe care le-as recomanda oricui !

  Pentru tonycat – cer doar putin timp, de fapt, 2-3 sapt. si apoi, raspund cu drag oricaror intrebari. Am ceva probleme personale care ma impiedica acum
  cam de la orice…regret, dar sper sa se rezolve cu bine…
  Cu cele mai bune ganduri si sentimente,
  Nina S (Decoupageart )

  September 20, 2012
  Reply
 13. tonycat said:

  Multa sanatate, forta si putere sa aveti si poate gandurile noastre de bine catre dvs. sa va ajute sa treceti repede peste probleme!
  Nu e graba….eu am comentat cam mult, asta si pentru ca mai rar imi e dat sa vad atata maiestrie si pasiune si indemanare.
  Cu drag!
  Elena

  September 21, 2012
  Reply
 14. DecoupageArt said:

  Din nou, multumesc , promit sa povestesc tot ce stiu despre aceasta tehnica si modul in care o folosesc, chiar mi-ar face placere faptul ca
  altcuiva i-ar putea fi de folos..
  Cu mult drag,
  Nina S

  September 21, 2012
  Reply
 15. mari40 said:

  O poveste frumoasa, vom astepta cu rabdare si respect, sfaturile dvs. pretioase, d-na Nina.

  September 24, 2012
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *