Cum arata atelierul Ada10 ?

Micul atelier Ada10 este localizat la domiciliu, considerat un mic colt de rai unde linistea te-nconjoara si poti da frau liber imaginatiei.

6
Pentru decoratiunile sale materialul de baza este hartia. Apoi, desigur nelipsitul lipici transparent, betisorul pentru quilling si tocatorul pentru taiat hartia. La toate acestea se mai adauga si masinuta de taiat/embosat, matritele si cateva perforatoare.

1

In permanenta Ada e inconjurata de lucrarile sale, pe care le priveste cu admiratie deoarece a investit in ele timp, ganduri, emotii si sentimente.

3

Inspiratia sa vine din orice ofera natura, incepand de la o frunza si pana la un peisaj. Partea mai dificila este atunci cand trebuie sa le puna in practica.  Aici intervin tehnicile de lucru care ii dau mult de gandit si mai ales ii solicita fantezia.

8

Pentru Ada, atelierul este un loc relaxant si placut unde poate da viata visurilor sale: linistit, ferit de zgomotul de pe strazi si spatios, unde-si pot depozita materialele. Mai greu este cu lumina, pentru ca locuieste intr-un apartament la parter, inconjurat de multa verdeata, iar soarele de-abia reuseste sa-si faca simtita prezenta pe timpul verii.
Tare i-ar placea sa fie undeva in mijlocul naturii, departe de zumzetul orasului, unde pacea si linistea sa o inconjoare.

5

In timpul lucrului de cele mai multe ori prefera sa fie liniste, fara vreo muzica anume, lucru care o ajuta foarte mult sa-si limpezeasca mintea pentru realizarea urmatoarei lucrari. In pauze isi bea desigur binemeritata cafeluta.

7
Asistenta de nadejde este catelusa sa Lexy, care-i urmareste miscarile in permanenta, si fiica sa, Andreea, care e si cel mai dur critic al lucrarilor sale. “Eu tot sper, ca poate intr-o buna zi, sa-mi calce pe urme .”

3 Comments

  1. ionelaangela said:

    Felicitari pentru indemanare,rabdare si talent!Spor in toate!

    September 1, 2014
    Reply
  2. Andreea.Accs said:

    Superbe lucrari adevarate opere de arta succes in continuare

    September 1, 2014
    Reply
  3. tvxx said:

    foarte frumoase creatiile Adei!Felicitari,inspiratie si spor in tot ce-si doreste!

    September 1, 2014
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *