Ce ne cumparam de la Dichisar – 10 recomandari elegante

Weekend-ul viitor ne intalnim la Dichisar cu 50 dintre cei mai iubiti noi creatori romani. Ne asteapta colectii noi, produse create special pentru toamna in stiluri la fel de diverse ca si noi. Pentru iubitoarele stilului clasic, iata doar cativa dintre creatorii pe care trebuie sa ii cautati la Dichisar.


Dichisar ep.1 va avea loc in ultimul weekend din Septembrie, 26-27 Septembrie, 09:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii).

Eveniment Facebook  |  Website eveniment


“Eleganta e o chestiune de personalitate.” O spune Doina Levintza si nu putem decat sa-i dam dreptate. Pe tocuri sau balerini, cu rochie sau pantaloni, clasic sau in trend, fiecare femeie stie cum sa fie eleganta in felul cel mai fidel propriei personalitati, iar cine spune ca nu-i place sa se gateasca macar din cand in cand, n-a incercat inca niciodata.

Pentru iubitoarele stilului elegant, iata mai jos doar cateva dintre magazinele pe care pe care va recomandam sa le cautati pe 26-27 Septembrie. Dati join evenimentului Facebook pentru a le descoperi pe toate.

1 dichisar clasic elegant

Rochie Georgiana Iordache Boutique | Sare de baie Azaria Cosmetics | Perle Magazinul de perle | Pandantiv romantic nairafee | Colier SilverJoy

2 dichisar clasic elegant

Rochie LaPapioane  |  Geanta Lyria  |  Inel Michaela Bijoux  |  Tablou decorativ Handmade by Laura Stoian


Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de creativitate romaneasca, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creatii originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati. Evenimentele Dichisar sunt construite in jurul unui numar limitat de expozanti atent selectionati si imbogatite cu actiuni din zonele healthy food, beauty & fashion.

Cu sprijinul

Redd’s, Aqua Carpatica, Magic FM & Revista Unica

Si suportul media al

Sapteseri, IQads, sub25, Feeder, Mixtopia, Arwe, Igloo Media, Metropotam, Urbo, Orasul meu, Getlokal, Revista Bulevard, 9AM News, Cooltivator, Smark, Modernism, Dor, Femei in afaceri, Divahair, Feminis, Lyla, Kudika, Adela Parvu, Totul despre mame, Revista Baby,121, Unica, Avantaje, Viva, Psychologies, Glamour

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *