Ce bifam la #Dichisar – Rasfat, bauturi si gustari alese, cea mai buna cafea din oras + multe alte surprize

Incă puțin și  ne vedem la Dichisar! Ne așteaptă doua zile de fun, food & shopping și un weekend perfect pentru iubitoarele de fashion, dar nu numai. Iată doar câteva dintre activitățile pe care trebuie sa le bifați la Dichisar, pe lângă sutele de mărțisoare și cadouri super-creative pe care veti vrea sa le cumpărați.

#Dichisar de primăvară va avea loc în weekend-ul 27-28 Februarie, 09:00-20:00, în plină febră a marțișoarelor și a cadourilor de ziua femeii. In mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).

_____________________________________

INTRARE GRATUITA! Detalii pe evenimentul Facebook >> https://www.facebook.com/events/1656131851330219/

_____________________________________

2.Rasfat

Gândite ca showcase-uri de creativitate românească, evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare și prețioase în care publicul Bucureștean poate face cunoștință cu noii creatori români. Sunați-vă deci prietenii și veniți impreună să petreceți alături de noi un weekend fun cu shopping de primăvară, muzică bună, răsfăț și creativitate cât cuprinde. #Dichisar le are pe toate!

Peste 60 de creatori tineri și super-talentați, cu cele mai originale mărțisoare și cadouri de 8 Martie

Mărțisoare ingenioase, haine de primăvară, genți, bijuterii, cosmetice si gustări dulci, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toți >> https://www.facebook.com/events/1656131851330219/

Băuturi alese, bunătăți dulci și cea mai bună cafea din oraș.

Cafea proaspătă, energie la ceașcă

Cei de la Coftale sunt și de această dată alături de noi, bariști convinși, abia așteaptă să iși dovedească indemnârea. Cafeaua lor vine tocmai din UK și o găsiți in 4 sortimente aduse din Etiopia, Guatemala, Rwanda si Columbia. Cu siguranță te vor cuceri cu aromele lor.

Zeci de sortimente de bere artizanală românească

Ia-l și pe el cu tine la #Dichisar și se poate imprieteni cu cei de la Berero, primul magazin de bere, ce promovează berea artizanală, berea de calitate, produsă exclusiv in România. Nouă ne place de ei… Ceva ne spune că și vouă.

Bunătăți dulci care iți amintesc de copilărie

Dulceturi naturale făcute ca la bunica acasă găsiti la standul Veronicăi, un borcan de dulceață indulcește și cea mai amară cafea. Dulceată de lapte, dulceață de caise cu lavandă, dulceață de pepene galben cu anason, dulceață de ardei iute, zacuscă, siropuri și multe altele vă asteaptă la Dichisar.

Deserturile Martipan Creativ sunt sofisticate și delicioase, vin in forme diverse și culori vibrante.

Gustul este diferit de tot ceea ce ai incercat pana acum. Macorons, briose cu ciocolata belgiana, acadele din martipan autentic si tot felul de deserturi de la care nu iți vei mai putea lua privirea. Delicios!

Răsfață-te! Incearcă hairstyling cu codițe impletite

Hair stylista Alexandra Paun vă asteapta in zona cu dichis, după ce treceți pe la ea cu siguranță nu vă veți mai putea desprinde de oglindă. French braids, impletituri rusesti, tradiționale și contemporante, you name it!  Alexandra știe să le facă pe toate.

Fă-ți un tatuaj temporar cu Henna, via Art a Porter

Cristina Iacob este o artistă foarte talentată, care iși foloseste indemanarea pentru a picta modele originale cu Henna. Fie că iți doresti un model oriental, lettering sau ceva jucaus, Cristina iți poate realiza pe piele orice model iți dorești. Nu iți fie frică sa iesi din tipare, apelează cu incredere la ea, ești pe mâini bune.

Scapă de tensiunile musculare și stresul acumulat peste iarnă cu ajutorul instructorilor de la BioFocus

Centrul de masaj BioFocus este una dintre cele mai noi si apreciate școli de masaj din Bucuresti. Profesorii BioFocus sunt adevarati magicieni cand vine vorba de masaj, experimentati și bine instruiți atât in tehnici clasice de masaj, dar și terapii alternative. La #Dichisar, ne vor oferi sedințe de masaj de relaxare, sfaturi pentru o viață mai puțin stresantă și ne vor incărca cu energie pozitivă. Yay!

La #Dichisar cumperi și câștigi. Trage un bilețel din Tombola cu Mulțumim!

Cei care ne trec pragul gasesc ceva pe placul lor, așa că ne-am gandit să ii recompensam pe toți cei care cumpară de la #Dichisar. Dupa ce achiziționezi produsul fără de care nu poți pleca acasă, vino de graba la tombola norocoasă și extrage un bilețel. Poți caștiga unul dintre cele peste 60 de cadouri surpriză pregatite. Iți ținem pumnii!

tombola Multumim_____________________________________

Va asteptăm cu drag la #Dichisar, pe 27-28 Februarie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, să nu uitați! >> https://www.facebook.com/events/1656131851330219/

_____________________________________

Despre Breslo.ro  

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și imbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.

Cu sprijinul:

AQUA Carpatica, MagicFM & Brodat si Cusut

Si suportul media al:

Cosmopolitan Romania,Femeia., burda style, mami.ro, Casa si gradina,Karena, Qbebe, Zile si Nopti Bucuresti, Cooltivator, Totul despre mame,Kudika.ro, Garbo.ro, 9AM.ro, FEEDER.ro, Orasul Meu, UnicaOnline,Revista AVANTAJE, Mixtopia, Modernism Punct Ro, reginele.ro,ViitoareMireasa, TotulDespreRochii, TotulPentruMiri.ro, FEMEI IN AFACERI, Revista Bulevard, femina.ro, UrbanKid.ro, SapteSeri, femina.ro,SUB25, VinSiEu.ro – Evenimente din Romania, Metropotam, Retete de Colectie, Igloo media, Ziarul Ring, Egirl

Fashionably blogged by:

Sunshine Sarah, Vintagesphere, La Bella, All that beauty things, Beauty By Jules, Moda Masculina, E Virgolici, Machiaj Profesional Ioana Cristea, Adela Parvu

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *