buchetul de mireasa

Dacă ți-ai ales deja rochia, accesoriile și pantofii atunci ai ajuns la punctul în care trebuie să îți alegi un buchet de mireasă care să fie asortat cu stilul nunții tale, al vestimentației dar și potrivit personalității tale. Buchetul este cel care întregește imaginea miresei.

În periada antică a grecilor și a romanilor, miresele obișnuiau să poarte în păr ghirlande de plante mirositoare. Se considera că acest lucru alunga spiritele rele, protejând mireasa în ziua nunții. În secolul XIX, Regina Victoria alege să insereze pentru prima oara flori în buchetul său, de atunci ideea fiind preluată și răspândită în toată lumea.

Astăzi poți alege florile pentru buchetul tău în funcție de semnificația florilor sau a simbolisticii culorilor. Află semnificațiile florilor în noul articol Unica.ro. De asemenea poți opta pentru flori naturale sau artificiale, din materiale textile, hârtie, mărgele, etc. Pentru oricare alegere faci și orice tip de buchet dorești, creatorii Breslo îți stau la dispoziție.

 

buchet 1

buchet 2 copy

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *