Breslo Treasury (quick sneak peak)

Lansarea “oficiala” si mai multe detalii saptamana viitoare. Pana atunci va puteti “juca” aici :D

Thx and enjoy!

7 Comments

 1. MAD said:

  kewl!

  November 2, 2008
  Reply
 2. maria said:

  Sugestie : pentru a aduna in treasury list tot ce-i mai dragutz , ar fi util sa avem afisate magazinele si produsele favorite cand ne logam – o rubrica la noi in magazin eventual … daca nu e deja disponibila o asemenea lista si nu stiu eu… :)

  November 11, 2008
  Reply
 3. Dupa ce te intri in contul tau in partea de sus dai click pe: “Contul meu”. Aici ai o serie de optinui/sectiuni pecare le poti accesa:

  * Comenzile mele
  * Feedback
  * Favorites
  * Profil public
  * Informatii personale

  Deci pasii sunt: 1. Te loghezi, 2. Click pe Contul meu, 3. Click pe Favorites

  Sper ca te-am lamurit si thx pentru sugestie :D

  November 11, 2008
  Reply
 4. Dana said:

  Salut,

  Nu am gasit nicaieri o adresa de email la care sa va pot contacta :)
  Nu ar trebui sa aveti o sectiune de Contact?

  Am o gramada de sugestii pentru Breslo si poate o sa le gasiti pe unele dintre ele interesante

  November 13, 2008
  Reply
 5. Antisecondhand said:

  Buna,
  Si eu am cateva sugestii si m-am gandit sa le scriu aici, poate le vad si altii si mi se alatura cu alte idei…

  1. Pe prima pagina, in partea jos, sa apara doar ultimul produs introdus de un magazin breslo, exact cum aparea inainte de treasury. Asta in cazul in care ramane forma actuala pentru prima pagina, desi crearea listelor este totusi o chestie subiectiva…. 2. Sa se faca o eventuala sortare… sau raportare a magazinelor si cand cineva atentioneaza ca un magazin are produse care nu au nimic de a face cu un site handmade, administratorii siteului sa avertizeze magazinul respectiv iar la a doua avertizare sa fie sters contul acelui magazin . Nu e normal ca un site handmade sa fie plin cu sute de produse second hand! Chiar in acest moment este plina prima pagina cu produse de imbracaminte secondhand. Si spre exemplificare pun linkul unui produs si va las sa trageti singuri concluziile http://www.breslo.ro/Botine/breslo-product/9990.html
  3. Ar trebui sa existe o limita de produse pe magazin. Si limita aceasta, care de ex sa fie 100 de produse, sa poate creste proportional cu numarul de produse vandute. Sunt magazine cu 200 de produse si niciunul vandute, ceea ce face ca site-ul sa se aglomereze inutil.

  Sper ca aceste sugestii sa fie urmate si de ideile altora…
  Tnx

  November 13, 2008
  Reply
 6. admin said:

  Neata,

  O sa incerc sa iti raspund punctual:

  1. Prima pagina o sa mai “sufere” modificari in sensul ca o sa mai adaugam diverse rubrici. Formatul pentru “Utlimele produse adaugate” o sa ramana la fel si o sa revenim, dupa cum ne-ai sugerat, la ultimele produse de la magazine diferite.

  Iti explic de ce am introdus Treasury: pe prima pagina intra majoritatea (99%) vizitatorilor. Inainte de treasury apareau ultimele 16 produse de la 16 magazine diferite. Din cele 16 magazine, 10 adaugau constant cate un produs la cateva ore, astfel incat sa ramana tot timpul pe prima pagina. Pe Breslo sunt in momentul de fata 500+ de magazine. Nu e corect fata de restul 490, parerea mea. Mai mult, din cele 6 magazine care se tot schimbau, 4 aveau produse SECOND HAND.

  Asa ca am hotarat ca produsele de pe prima pagina sa fie alese chiar de membrii Breslo. Oricine poate face liste, poate alege ce produse vrea samd.

  2. In pagina unui produs exista un buton “Raporteaza acet produs” undeva in partea de jos a paginii. Scopul lui e, exact cum ai spus si tu, sa ne informeze ca acel produs nu are nici o legatura cu handmade-ul sau vintage. Din pacate butonul nu e functional in momentul de fata, dar promitem ca pana saptamana viitoare il activam.

  3. Nu vom limita numarul de produse.

  E greu sa urmarim toate produsele/magazinele in timp real, dar cu timpul o sa filtram produsele care nu isi au locul pe Breslo.

  Daca mai exista sugestii si din partea ta/altora le ascultam si le primim cu placere.

  Multam,
  Luigi

  November 14, 2008
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *