4 Comments

  1. sognami said:

    O surpriza foarte placuta, iti multumim mult! Titlul e desigur provocator, ca de altfel toate creatiile voastre si articolul este o buna sursa de inspiratie. Aceste materiale au o caldura si o profunzime aparte asa ca le voi folosi si in viitor.

    April 21, 2011
    Reply
  2. da, si mie mi s-a parut inspiring, o sa incerc si eu ceva “parazit” din polimer, desi nu prea am rabdare sa lucrez cu lut, plus ca am incercat de cateva ori si dupa ce am muncit la sculptura le-am uitat in cuptor de mirosea dioxina toxic in tot apartamentul. mie parazit nu mi se pare un termen peiorativ, ar mai fi fost “simbiont” dar acolo e vb de doua minti thinking as one, nu mergea. dar cred ca provocator pentru genul asta de link, ca un parazit, e un cuvant bun, adica e destul de dificil sa gasesti o legatura care sa arate organic intre corp si bijuterie, ma gandesc.

    April 21, 2011
    Reply
  3. tonycat said:

    Timp de 12 ani am colectionat mustatile lui Tony care i-au cazut natural, as putea sa fac ceva cu ele? Acum eu glumesc, ideea de a face bijuterii cu forme asa ciudate din materiale organice mi se pare geniala!! As putea crede ca bratara aceea e parte din corpul celei care o poarta..

    April 21, 2011
    Reply
  4. da, exact, ceea ce ii da un pic de viata, daca iti place sa exagerezi cu ale creatiei

    April 28, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *