Atelier de design textil, pe 8 septembrie

 

Design-ul textil, un hobby care alunga stresul şi readuce hainele vechi în tendinţe

_____________________________________________________

Bucureşti, 6 septembrie 2012 : CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizează sâmbătă, 8 septembrie a.c., cu ȋncepere de la ora 12:00, la (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) atelierul ”Design-ul Textil îţi Reinventează Garderoba”.

Cel de-al 2-lea eveniment din seria atelierelor de toamna marca Creative Arts, se adresează tuturor celor care vor să dea o nouă hainelor mai noi sau mai vechi şi să le aducă în pas cu noile tendinţe din moda anilor 2012-2013.

Participanṭii la atelier vor ȋnvăţa de la trainerii Creative Arts cum să picteze piese vestimentare: eşarfe, jeans, sacouri, tricouri, fuste şi orice alt material textil de: genţi, pernuţe, perdele.

Fiecare cursant va avea la dispoziṭie trusele şi materialele necesare : pensule de diferite mărimi, vopsea pentru textile în diferite culori, pensule, creioane, metru şi alte accesorii utile pentru realizarea şabloanelor pentru desenul final.

Cursanţii pot veni cu orice haină pe care vor s-o readucă în tendinţe. Desenele şi picturile pe haine vor fi create în funcţie de stilul fiecărei piese vestimentare adusă de participanţi şi în funcţie de cât de mult doreşte posesorul hainei să schimbe aspectul acesteia.

“Cursanţii pot picta cu sau fără şablon, pot fi sau nu talentaţi la desen, obiectivul acestui curs fiind dezvoltarea creativităţii. Drept urmare sunt asteptaţi la curs chiar şi cei care consideră că talentul la pictură le lipseşte. Acest atelier poate fi antidotul de weekend împotriva stresului acumulat de o persoana pe parcursul zilelor de muncă ” a declarat Cristina Mihaela Rădulescu, trainer Creative Arts.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura într-o atmosferă boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé, astfel că toţi cei prezenţi se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice şi chiar cu băuturi pe bază de ciocolată cu diverse arome.

Vii cu haina ta la pictat sau îţi oferim noi o gentuţă pe care să pui amprenta creativităţii tale!

Costul atelierului “ Design-ul Textil îţi Reinventează Garderoba”  este de 30 de lei (dacă obiectul vestimentar este adus de participant) Acest cost include toate materialele (pensule, vopseluri) ṣi accesoriile folosite de participanṭi. Costul participării la atelierul de design vestimentar este de 40 de lei dacă participantul pictează pe o esarfă sau o gentuţă pusă la dispoziţie de Creative Arts şi pe care ulterior o poate lua acasă.

Suplimentar, fiecare cursant poate opta pentru un voucher de 10 lei pentru a degusta din bunatatile ceainariei

Alte detalii:

  • Atelierul se va desfăşura la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7)

  • Vârsta recomandată pentru participanṭi: ȋntre 10 ṣi 80 de ani

  • Data limită de înscriere: 8.09.2012, ora 10:00

  • Durata cursului: între 2 şi 4 ore, în funcţie de complexitatea designului pe textil, realizat de fiecare participant în parte;

  • Înscrierea şi obţinerea de alte informaţii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la [email protected]; 0721.329.890.

Pentru mai multe informaţii de presă vă rugăm contactaţi: Andreea CAITAS, PR Coordinator, Brigada Media, gsm:+40722.383.034; [email protected]

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de cultivare a creativităṭii, creat ȋn scopul descoperirii ṣi dezvoltării potenṭialului creativ care se află ȋn fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulṭi. CREATIVE ARTS realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaṭii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiṣtilor, noṭiuni teoretice ṣi practice de: pictură ṣi mozaic, desen maga, design textil, artă foto ṣi retouching fotografie de modă, ceramică ṣi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaṭie de bijuterii ṣi alte accesorii, muzică, actorie/improvizaṭie ṣi stand-up comedy.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *