6 Comments

  1. Crosetate said:

    Pacat ca e asa departe de Bucuresti! :)

    January 20, 2011
    Reply
  2. tonycat said:

    Nu stiu la ce ora s-a postat articolul dar cred ca merita sa intre mai din timp. Si nu se intampla in Bucuresti , ci la Cluj-Napoca.
    Bravo pentru initiativa!!!

    January 21, 2011
    Reply
  3. tonycat said:

    Scuze catre @Crosetate! ai inteles bine, eu sunt picata in cap

    January 21, 2011
    Reply
  4. MAD said:

    cei doi artisti au avut parte de expunerea pe care si-au dorit-o, la momentul respectiv. Sunt convinsa ca li s-au alaturat destui oameni frumosi, ieri. Asteptam cu nerabdare impresiile si fotografiile.
    De asemenea, repet aici ce am scris si pe forum: promovarea unor asemenea evenimente este foarte importanta pentru noi si ne-am bucura sa primim cereri de promovare in fiecare zi.
    Daca aflati, stiti de evenimente similare organizate de membri Breslo, care doresc sa le promoveze, nu ezitati sa imi scrieti la: [email protected]

    January 21, 2011
    Reply
  5. de.dimineata said:

    Au fost oameni foarte frumosi, intr-adevar, am avut doua nemtoaice, o olandeza, un italian si cativa romani, am crosetat, pictat, brodat, cioplit si incrustat. Am baut ceai cu miere si am stat la caldurica langa soba de teracota a Galeriei… Minunat… :) Va fi un Atelier Creativ si saptamana viitoare, marti, vom trimite afisul in weekend pentru a putea fi postat pe Breslo. Multumim celor care ne sustin! :)

    January 21, 2011
    Reply
  6. lorelle said:

    Ceee draguutz !!! Felicitari!:)

    February 7, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *