ArtBoutique, totul în materie de handmade

Treizecișicinci de artiști pasionați de arta handmade din Sibiu, Mediaș, Blaj, Deva, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Timișoara, Argeș, Alba-iulia, Brașov și București vor expune între 7 – 9 decembrie la ediția de iarnă ArtBoutique, la Centrul Cultural Habitus, Piața Mică, nr. 4.

Obiecte unicat, accesorii cochete, aranjamente și decorațiuni de Crăciun, globuri realizate manual, felicitări de sezon, piese vestimentare, bijuterii pentru toate gusturile, corpuri de iluminat, produse de îngrijire corporală homemade, deco-lumânări, jucării vesele și originale, ceramică pictată, haine croșetate și multe altele pot fi găsite, timp de trei zile, la cea mai sclipitoare ediție ArtBoutique.

Cu un renume clădit în cele 12 ediții în care nu s-au făcut compromisuri în selecția participanților, târgul de produse handmade ArtBoutique oferă sibienilor o alternativă la shopping-ul de masă. Cei care doresc să se rupă de cotidianul agitat, vor găsi aici, ca de fiecare dată, o atmosferă de poveste, oameni de calitate și obiecte unicat.

Artiștii care vor expune sunt oameni obișnuiți care fac lucruri deosebite. Pe o parte dintre ei îi prezentăm aici, pe ceilalți îi puteți descoperi pe pagina: www.facebook.com/artboutiquesb

MIHAELA CÎRLUGEA, CLUJ NAPOCA

A absolvit Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, secţia Fashion Design. Preocuparea pentru creaţia de obiecte vestimentare unice a început încă de pe băncile facultăţii când a realizat o colecţie integral neagră bazată pe picturile lui Pierre Soulages şi care urmărea obţinerea de suprafeţe textile inedite prin diverse procedee cum ar fi prelucrarea termică sau shibori. Au urmat apoi alte colecţii cum ar fi “War Project” sau “Dreams” în care dezvoltarea tehnicilor a continuat şi cu pictura pe material sau arderea acestora.

IULIA BARTOS – SIBIU, 32 ani

A inceput cu produse decorate cu tehnica rulării hârtiei, o pasiune care a încolțit acum câțiva ani, când căuta ceva special pentru o prietenă dragă. A dat apoi peste lucrările impresionante ale Yuliei Brodskaya și Farah Al Fardh. Atunci a decis să confecționez felicitări, cutii pentru bijuterii/cadouri, diverse decorațiuni chiar și bijuterii folosind tehnica quilling. A fost o joacă transformată în pasiune.

IOANA MIHAI NECHIFOR – SIBIU, 30 ani

Designerul florist Ioana Mihai Nechifor este deținătorul locului II la Concursul Național de Aranajamente Florale 2012, participantă activă la cursurile și workshop-urile de specialitate susținute de designeri renumiți internațional și pe lângă standul de produse specifice sărbătorilor de iarnă pe care îl va prezenta la ArtBoutique, va susține la aceasta ediție și un atelier de aranjamente de Crăciun.

ArtBoutique este un eveniment realizat cu sprijinul Baumax, Decusut.ro, Simba și Boromir, în colaborare cu Metropolis, agenția Promo Management, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Breslo, Cărționline.com.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *