ArtBoutique strânge rândurile pentru ediția jubiliară

Înscrierile pentru cea de-a zecea ediție Artboutique au inceput. Evenimentul va avea loc la începutul lunii iunie, în perioada 8-10 iunie, într-o locație devenită deja tradițională pentru organizarea acestui târg, Galeria Habitus din Piața Mică nr.4 (subsolul Bisericii Romano-catolice).
Artiștii care doresc să își prezinte ultimele creații în cadrul târgului de handmade de la Sibiu, se pot înscrie pe site-ul evenimentului: www.artboutique.org . Înscrierile se fac în perioada 1 – 30 mai în limita a 35 de locuri disponibile.

Pentru a menține standardul evenimentului, ca în fiecare an, selecția participanților se va face după reguli foarte stricte. Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii, artă culinară.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să trimită un email pe adresa: [email protected], cu subiectul: „cerere înscriere v.10” și minim 5 poze cu fiecare produs realizat, urmând să primească spre completare un formular de înscriere.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *