3 Comments

  1. Anonymous said:

    […] This post was mentioned on Twitter by Adriana Oprisa, breslo. breslo said: is asking: you've got a plan? http://fb.me/P7LTiSAD […]

    November 30, 2010
    Reply
  2. monalicious said:

    Eu petrec mult timp pe Breslo, dar inca nu am propriul meu “coltisor”. Nu inca. Sunt la stadiul in care fac liste pe plicurile de la facturi ca sa nu uit ce vreau sa creez.
    In afara de plicuri si bonuri de casa chiar am o mini agenda care se inchide cu pix si desenez “proiecte”, fac liste, tai ce am cumparat/ realizat si pentru lucrurile cu adevarat importante imi pune note in telefonul mobil. Altfel, intre casa, copil si serviciu, as uita tot.

    November 30, 2010
    Reply
  3. adriane said:

    Ca fost agent de vanzari , va pot spune ca, indiferent ca o tratati ca principala sursa de venit sau pentru intretinerea unui hobby, nu va asteptati sa curga banii din start. Fara o publicitate sustinuta nu deveniti vizibili. Originalitatea produselo contribuie foarte mult la succesul vostru iar proiectele trebuie intotdeauna schitate pe hartie. Faceti liste de materiale, calcule de costuri, cautati furnizori ce ofera reduceri, incercati prin toate mijloacele sa minimalizati costurile, si, da, interactionati pe breslo, pentru ca ceea ce vad aici, desi sunt noua, este o familie, nu un mediu de concurenta directa intre noi si asta ma bucura foarte mult.
    Si acum, am si eu o intrebare…..este necesara emiterea unor facturi in caz de livrare? Intreb asta deoarece am inteles ca pentru a avea un magazin pe breslo nu presupune a avea personalitate juridica. Multumesc mult

    August 7, 2013
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *