9 Comments

  1. punctG said:

    Excelent, foarte bine documentata, cum ne-ai obisnuit

    October 8, 2010
    Reply
  2. anitabdesign said:

    Multumesc pentru adaugare si alegere. Imi plac mult pozele de la designeri, sunt foarte inspirative. Si sper ca multi isi vor gasi gulerul sau bolero-ul potrivit si indraznet!

    October 8, 2010
    Reply
  3. peafowlady said:

    Multumesc inca o data. Ca de obicei, un articol minunat cu poze incantatoare.

    October 8, 2010
    Reply
  4. PetraBijoux said:

    Excelent articol, perfect scris si ilustrat, felicitari!

    October 8, 2010
    Reply
  5. pe langa faptul ca ni se aduce la cunostiinta istoria gulerului sau bolero-ului (care este f interesanta!) mai admir ceva! initiativa, munca depusa pt realizarea articolului, limbajul perfect elevat prin jocurile frumoase de cuvinte si apropiat de noi in acelasi timp…ce iubesc eu la acest articol este inca un strop de cultura adus noua, pe care eu il primesc asa: Wow! inca un pas spre evolutie!
    cred ca multi mai asteapta astfel de articole! inclusiv eu ;) UN FEL DE A SPUNE CA ASTEPT CU NERABDARE SA MAI FIE SI ALTELE :)

    October 8, 2010
    Reply
  6. deerstuff said:

    Ador articolele tale! Au tot ce le trebuie pentru a fi savuroase! Felicitari!

    October 8, 2010
    Reply
  7. Oare mai e nevoie sa adaugam si noi cat de mult apreciem fiecare dintre articolele tale bine documentate si pline de informatii deosebite?! Poate ca nu – insa nu ne-am putut abtine :-) Iti multumim ca ai ales sa folosesti si imagini din magazinul nostru! Si… asteptam cu nerabdare sa vedem ce surprize ne mai aduci!

    October 8, 2010
    Reply
  8. elyseeart said:

    Va multumesc mult pentru aprecierile adresate articolelor mele, ador sa le scriu,sa scriu…dar multumirea cea mai mare este atunci cand isi gasesc ecoul in sufletul vostru, atunci cand va inspira.

    October 8, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *