poncho, cape, saluri

Continuând cu tendințele de toamnă-iarnă 2015/2016, un nou articol vestimentar se remarcă în acest sezon, devenind o piesă importantă în garderoba femeilor. Este vorba despre pelerină. Această pelerină a fost prezentată în diferite variante și interpretări pe podiumurile internaționale de modă, putând lua forma unei cape de lux,  forma unui șal pufos și călduros, sau forma unui poncho.

Capele au revenit în trend încă din sezoanele trecute, putând  transformând o simpla ținută într-una extrem de rafinată, fie că este o ținută formală, fie una casual. Este foarte important materialul folosit în realizarea ei, cât și lungimea sau micile detalii.

Noua variantă de poncho prezentată de designeri este mai mult interpretarea unei cape, dar proiectată pentru stilul urban. Se remarcă variante realizate în imprimeuri bloc în două culori, semănând cu niște pături confortabile, cu imprimeuri aztece sau alte elemente grafice.

Deși evocă stilul unei cape, ponchoul propus devine mai ușor de purtat putând fi și acesta atât casual cât și formal, în funcție de restul ținutei vestimentare. Cu ajutorul acestor piese vestimentare, fie că este vorba despre un poncho confortabil, de o capă elegantă sau de un șal tricotat, acestea pot fi folosite pentru a adăuga o pată de culoare ținutei  dar și pentru a lăsa de-o parte clasicul palton în zilele mai puțin friguroase.

poncho 1

Onibon 109 lei

fimomimo 80 lei

ciresecolorate 55 lei

ciresecolorate 55.25 lei

poncho 3

ciresecolorate 60 lei

sosonica 179.25 lei

Larrange 100 lei

incrafts 45 lei

GabrielaFaur 90 lei

Larrange 100 lei

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *