Sunt fanul oricărei rețete care se poate prepara într-un timp ultra scurt astfel încât să-mi rămână mie mai mult timp pentru orice altceva.
Nu mai știu unde am văzut această rețetă, de-abia acum am reușit să o pregătesc și m-am gândit să o împărtășesc și cu voi. Este foarte ușor de făcut, toată chestia e să vă placă ingredientele din ea.
– fasole verde 500 gr
– mozarella 200 gr
– 4 linguri ulei măsline
– 2 linguri oțet balsamic
– 6 file-uri de anșoa
Se fierbe fasolea verde pentru cca 10 min, apoi se lasă la scurs și la răcit.
Într-un bol separat se amestecă uleiul cu oțetul balsamic și cu fileurile de anșoa . Cum eu n-am avut balsamic, am pus un alt oțet, însă într-adevăr cred că balsamicul ar fi funcționat mai bine în cazul de față. Se mai adaugă sare și piper.
Când fasolea s-a răcit, se adaugă mozarella, și apoi sosul. Se amestecă sosul peste și se poate servi. Sau se poate lăsa un pic la frigider pentru îmbinat arome.
Enjoy!
Arata delicios! :) Trebuie incercata neaparat.
[…] http://blog.breslo.ro/salata-de-fasole-verde-cu-mozarella […]