24-25 feb | #Dichisar de Mărțișor va fi de 2X mai mare! Află unde

#Dichisar de Mărțișor devine oficial cel mai mare târg de handmade și design din România! Pe 24-25 Februarie ne vedem cu 90 dintre cei mai talentați creatori români, pregătiți cu mii de cadouri de 8 Martie și Mărțișor. De la 10:00 la 20:00, în spațiul extins al Impact Hub București din Timpuri Noi, dublu față de până acum.


Detalii pe Facebook. Click, join, share!


2017 a fost un an important pentru #Dichisar. S-a sărbătorit a 10-a ediție, s-a organizat primul #Dichisar în Cluj și evenimentul a crescut mai repede ca oricând până acum. Iată că 2018 începe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: ediția de Mărțișor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare târg de design & handmade din România!

Pentru vizitatori, această schimbare se traduce în de 2X mai multe motive să cumpărăm numai cadouri handmade pentru 8 Martie și Mărțișor!

► 2X DESIGNERI – 90 de expozanți pregătesc colecțiile noi de primăvară;
► 2X DIVERSITATE – Haine, bijuterii, genți, pantofi, jucării, decorațiuni + multe altele;
► 2X NOUTĂȚI – Fiți pregătiți să vă descoperiți de 2X mai mulți designeri preferați;
► 2X PREMII LA TOMBOLĂ – Deci 2X șanse de câștig. Nu uitați să participați!
► 2X FUN – Mai multe povești, mai mult răsfăț, mai mulți prieteni noi


Detalii pe Facebook. Hai Mărțișor!


Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.

Despre organizatori – Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

Cu sprijinul
Magic FM Romania, Unica.ro, Revista AVANTAJE, Revista BABY

Si suportul media
Metropotam , Modernism Punct Ro , Orasul Meu , 9AM.ro , IQads , SMARK , VinSiEu.ro – Evenimente din Romania , getlokal.ro , The ONE , DivaHair.ro , Karena , Kudika.ro , Garbo.ro , FEMEI IN AFACERI , Click Pentru Femei , Qbebe , Clopotel.ro , SuntParinte.ro , UrbanKid.ro , Copilul.ro , Centrul de Parenting

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *