8 Comments

  1. tonycat said:

    Tehnica desavarsita, semnatura inconfundabila, creatii cu design delicat, bijuterii care parca prind viata si se aseaza singure pe mana sau gatul femeii ce el poarta.

    February 21, 2011
    Reply
  2. Ne bucuram sa stim mai multe despre tine, despre persoana care se ascundea in spatele minunatelor creatii. Fiecare bijuterie a ta imi emana un soi de poveste, de spendoare si armonie sufleteasca; un spirit vesnic tanar in cautarea absolutului. Ai toata admiratia si considerarea mea !

    February 21, 2011
    Reply
  3. dacianadax said:

    tonycat – ma magulesti! :)
    diana – daca ma mai lauzi mult o sa mi-o iau in cap :)

    February 21, 2011
    Reply
  4. Marigami said:

    Urmaresc de ceva timp lucrarile expuse de dacianadax.De multe ori au fost o placuta sursa de inspiratie. Dar… cel mai important lucru… daca am descoperit minunea care se numeste “wirework” asta se datoreste si dacianeidax :) Superbe lucrarile!

    February 21, 2011
    Reply
  5. tonycat said:

    Nu e nici un fel de magulire, @Dacianadax, v-am descoperit(Breslo) cu mult dupa ce deja ii descoperisem si invasem singura cat de cat tehnica de la americani. Si a fost minunat sa vad tehnica buna, acuratete in lucru, stil si originalitate si aici. Asta e tot! Mult succes in continuare!

    February 22, 2011
    Reply
  6. Felicitari si mult succes sa ai! Sunt de acord cu fetele, lucrarile tale sunt minunate.

    February 22, 2011
    Reply
  7. dacianadax said:

    marigami – multumesc
    tonycat – succes si tie
    andradacristina – multumesc si spor si inspiratie in continuare :)

    February 22, 2011
    Reply
  8. PetraBijoux said:

    Am vazut articolul un pic cam tarziu dar cred ca felicitarile pot veni oricand! Ai un stil bine conturat – oricat ai schimba tehnicile, recunosc o bijuterie Dacianadax dintr-o privire – si asta mi se pare foarte important la un artist. Felicitari din tot sufletul!
    P.S. Ultima replica – mainile cu bataturi si fara unghii – mi s-a parut super tare, de aproape 2 ani nu mai reusesc sa-mi fac o bruma de manichiura! :)) :)) :))

    March 10, 2011
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *