11 Comments

  1. d’accord avec toi: Paris c’est un grand cliché aujourd’hui :)

    December 3, 2010
    Reply
  2. BohemianSin said:

    ce e mai rau e ca toata lumea alearga spre Paris, poate multi sunt dezamagiti si se pronunta in privinta Frantei prin prisma orasului. Cand sunt atat de multe locuri care merita vazute pt ca sunt incredibile…

    December 3, 2010
    Reply
  3. Anonymous said:

    […] This post was mentioned on Twitter by ANA MATEI, breslo. breslo said: likes Paris, but with a twist: http://fb.me/GrVAtKup […]

    December 3, 2010
    Reply
  4. zuzulicea said:

    si totusi, chiar daca turnuletul se gaseste acum pe toate drumurile si la toate magazinele de suveniruri nu inseamna ca si-a pierdut valoarea arhitecturala, simbolica si istorica… si totusi, chiar daca picturile din muzeul Luvru sunt peste tot, nu inseamna ca sunt mai putin impresionante cand le vezi in realitate… si totusi, Parisul este orasul artei, Parisul este un oras deosebit si sublim din multe puncte de vedere, trebuie doar sa stii unde sa te uiti.. si totusi :)

    December 4, 2010
    Reply
  5. mariapas said:

    mie parisul mi s-a parut ‘marele bucuresti’ …:)

    December 4, 2010
    Reply
  6. BohemianSin said:

    :D nu reuseam sa vad dincolo de puncte puncte!

    December 4, 2010
    Reply
  7. alexalu said:

    Eu nu sunt de acord. Parisul chiar e cel mai frumos oras.De la el a pornit cliseul :)

    December 4, 2010
    Reply
  8. foambubbles said:

    Hai sa nu fim extremisti. De ce sa ne indragostim de un loc sau sa-l respingem irevocabil doar pentru ca intr-un anume moment a ajuns sa fie „la moda”?

    Parisul e un oras frumos, dar are si parti urate… ca orice alt oras, lucru, om… Depinge ce vrei sa vezi la el… si cat de obiectiv vei ramane.
    Cu siguranta insa, faima lui nu e 100% gratuita. Si ajungand in Franta e pacat sa nu-l vizitezi crezandu-l nereprezentativ. Mult din specificul frantuzesc se regaseste acolo. Totul e sa vrei sa vezi (si sa intelegi) mai mult, iar pe langa clasicele obiective sa cauti si altceva.

    December 6, 2010
    Reply
  9. foambubbles said:

    Aaa… da. Simpaticele bascute au fost aproape de negasit in Franta, pentru mine. In 6 luni am vazut doar doua si alea la turistii. :D
    Dar asta nu inseamna ca bascuta albastra de la HandKnit n-ar da un aer chic purtatoarei, indiferent in ce locuri frumoase ar scoate-o la plimbare. :)

    December 6, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *