14 Comments

 1. Andra cred ca nu se putea face o descriere mai frumoasa a colierului tau.Felicitari amandurora.

  June 20, 2011
  Reply
 2. soso07 said:

  Este prima imagine pe care am vazut-o cand am intrat pe breslo. Cuvintele sunt de prisos, chiar ca ramai mut. Poate, totusi, un cuvant : sublim.

  June 20, 2011
  Reply
 3. O opera de arta desavarsita !Felicitari si pentru articolul inspirat -descrierea mi-a placut in mod deosebit!

  June 20, 2011
  Reply
 4. Multumesc si eu, Leti! Pentru mine inseamna foarte mult toate cuvintele acestea atat de frumoase!!! E o piesa pe care o indragesc si eu enorm : zambetul la vederea piesei aproape terminate – mai aveam ultimul detaliu, inchizatoarea de pus la punct- dimineata dupa o noapte intreaga de lucru la ea, a facut ca tot efortul sa merite! Iar faptul de a afla ca voi participa la Festivalul “Femei pe Matasari” (weekendul care a trecut) a intregit sentimentul, dandu-mi seama cata importanta are si cat de norocoasa sunt sa am asemenea amintiri si vise, sa imi permit sa am de ales, sa pot sa vad partea frumoasa a lucrurilor, a vietii. Mi-a adus aminte si ca sunt femei care nu se pot bucura in acest mod de viata. :) Si pentru asta am participat la Festival. Pentru ca lucrurile se pot schimba, nu peste noapte, evident, insa cu o directie buna si multa incredere. Si nu ma refer la strada in sine, ci la ceea ce reprezinta ea.

  Multumesc lifeiscolour (ce frumos nicknama!), multumesc soso, multumesc croseta-fermecata!!!!

  June 20, 2011
  Reply
 5. elyseeart said:

  Felicitari artistului pentru aceasta piesa de vis, la ora asta tarzie din noapte am simtit marea mai aproape. Leti-essence, asa am sa-ti spun, ne conduci direct la esenta :)

  June 21, 2011
  Reply
 6. Lavinia, asta imi aduce aminte de profa de romana din liceu, care tin minte ca a subliniat cu o mutra destul de acra ( pe care eu nu am inteles-o), ca am extras exact informatia care trebuia din text (era vorba de un rezumat) :). Pai de aia era rezumat…nu? :) In alta ordine de idei, va multumesc si eu pt aprecieri, desi frumusetea e colierul Andrei ;)

  June 21, 2011
  Reply
 7. Multumesc mult PunctG! Multumesc Victoria!! Multumesc Lavini!
  Lavinia, sunt de acord cu tine, toate articolele lui Leti se disting prin esenta!!! Felicitari, Leti!

  June 21, 2011
  Reply
 8. Anna-Maria said:

  Andra, colierul tau este superb. Ieri l-am admirat indelung si l-am votat in concurs ;), dar fara sa observ ca tu esti autoarea lui si azi l-am descoperit aici… pai felicitari pentru performanta!

  July 1, 2011
  Reply
 9. Mihi said:

  Minunat colierul, minunata si descrierea. Felicitari!

  July 3, 2011
  Reply
 10. Multumesc mult Anna-Maria si Mihi!!! Multumesc si pentru sustinere!!! A fost o experienta placuta si roditoare!

  July 5, 2011
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *